WoningmakelaardijOverzichtVloed 11 – Dordrecht
dordrecht
Vloed 11
€ 720.000kosten koper

Genieten op een van de mooiste locaties binnen Plan Tij. Strak vormgegeven en goed onderhouden 2-1 kap woning (type Boshoen) met inpandige berging, een heerlijk zonneterras en een eigen aanlegsteiger, gelegen nabij de binnenstad van Dordrecht. Wonen en leven aan Vloed 11 in het fraaie woonproject Plan Tij betekent voor u: – dat u kiest […]

Genieten op een van de mooiste locaties binnen Plan Tij. Strak vormgegeven en goed onderhouden 2-1 kap woning (type Boshoen) met inpandige berging, een heerlijk zonneterras en een eigen aanlegsteiger, gelegen nabij de binnenstad van Dordrecht.

Wonen en leven aan Vloed 11 in het fraaie woonproject Plan Tij betekent voor u:

– dat u kiest voor wonen in eigen stad met een permanent vakantiegevoel;
– comfort, luxe en gemak, plus veel privacy;
– vloerverwarming als hoofdverwarming;
– een aanlegsteiger voor uw boot of sloep nabij huis;
– een energiezuinige woning (label A).

In 2018 is er geïnvesteerd in het moderniseren/ verfraaien van de begane grond waarbij een binnenhuisarchitect is ingeschakeld. Zo is het plafond iets verlaagd waarbij een bedraad speakersysteem is aangebracht, zijn de wanden gestuct en gesausd, is er een mooie gietvloer gelegd, is het grote zijraam ‘gekoofd’ en is de trap naar de verdieping v.v. een stoere eikenhouten bekleding. In 2017 is het saus- en schilderwerk op de verdieping uitgevoerd, dit ziet er dus ook verzorgd uit.

De keuken en de badkamer zijn van een luxe niveau wat u van dit kaliber woning mag verwachten.

‘Plan Tij’ is een prestigieus project uit 2008 dat het historisch centrum van Dordrecht verbindt met De Biesbosch. ‘Wonen op het ritme van eb en vloed’ was het thema voor de ontwikkeling van de Jagers- en Windhondpolder aan de rand van De Biesbosch.

Nieuwsgierig geworden naar de woonbeleving van deze woning in de bijzondere setting van Plan Tij? Maakt u dan een afspraak voor een bezichtiging en laat u verleiden…..

OMSCHRIJVING
Begane grond
– Entree, gang, meterkast, toiletruimte, trap naar verdieping i.c.m. een praktische trapkast met verdeelunit en pomp vloerverwarming begane grond, deur naar inpandige berging, deur naar de woonkamer;
– Moderne toiletruimte met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair, hangcloset en fontein;
– Mooie en royaal opgezette woonkamer over de volle breedte van de woning (ca. 8.74 m.) met een schuifpui naar het heerlijke zonneterras en een groot zijraam;
– Open eetkeuken aan de voorzijde bestaande uit 2 secties (een midden opstelling i.c.m. een eetbar en een wandsectie) in hoogglans witte kleurstelling, composiet werkbladen, een enkele rvs spoelbak, onderkasten en laden, app.: design afzuigunit in de vorm van een opbouw verlichting armatuur, een 4-pits keramische kookplaat met een gaspit. De wandsectie bestaat uit een servieskast, een koelkast, een magnetron en een over.
Samen met de woonkamer vormt de keuken een fraai geheel waarbij u rust, ruimte en evenwicht ervaart, erg prettig!

Verdieping
– Overloop met technische ruimte en toegang tot de slaapkamers en de badkamer;
– Technische ruimte met aan de voorzijde een toilet (type sani-broyeur), plavuizen vloer, verdeelunit en pomp vloerverwarming verdieping, opstelplaats cv-combiketel, opstelplaats warmtepompboiler (300 liter);

– Slaapkamer 1, gesitueerd aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers, desgewenst weer gemakkelijk terug te brengen);
– Slaapkamer 2, gesitueerd aan de voorzijde;
– Slaapkamer 3, gesitueerd aan de zijkant;
– Badkamer, gesitueerd aan de voorzijde met grotendeels betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel met 2 waskommen en een spiegelcombinatie, een duo-bad, een douchecabine en een designradiator.

OVERIGE INPANDIGE RUIMTE
– Inpandige berging, afm. ca. 6.04 x 3.00 m., met loopdeur, cv-verwarmd en voorzien van elektra. Plavuizen vloer, een hele grote en zeer praktische schuifdeurkast en de opstelplaats t.b.v. wasmachine en wasdroger.

GEBOUWGEBONDEN BUITENRUIMTE
– Terras: opp. ca. 36 m²., in L-vorm, gesitueerd op het noordwesten. Hardglazen paneelbalustrade met hierboven op een hardhouten regel/ afdeklat.

BUITENSHUIS
– Oprit: afm. ca. 8.90 x 5.30 m., parkeergelegenheid voor 2 auto’s.
– Vlonder naast oprit: afm. ca. 7.15 x 5.10 m., gesitueerd op zuidoosten.
– Vlonder uitloop linkerzijde woning: afm. ca. 6.55 x 1.50 m., gesitueerd op het zuidwesten.
– Terras in L-vorm, afm. ca. 3.85 x 8.05 m. + 3.20 x 1.40 m., gesitueerd op het noordwesten.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Gang: ca. 6.04 x 2.35/ 1.35 m.
– Toiletruimte: ca. 0.93 x 1.30 m.
– Living: ca. 4.96 x 8.74 m.
– Open eetkeuken: ca. 7.92 x 3.03 m.

Verdieping
– Overloop: ca. 11 m² (incl. trapgat).
– Technische ruimte: ca. 1.77 x 1.74 m.
– Slaapkamer 1, achterzijde: ca. 3.90 x 5.45 m.
– Slaapkamer 2, voorzijde: ca. 3.00 x 5.31 m.
– Slaapkamer 3, zijkant: ca. 3.58 x 7.30 m.
– Badkamer, voorzijde: ca. 3.32 x 2.38 m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie I, nummer 2565, groot 262 m².

ALGEMEEN
– Volledig geïsoleerd;
– Energielabel A;
– Hardhouten kozijnen;
– Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2019;

– Bijdrage Stichting Beheer Mandeligheid Het Tij: € 120,– per kwartaal ten behoeve van het onderhoud en instant houden van de gemeenschappelijke gronden en vaarwater;
– Bijdrage Stichting Beheer Mandeligheid Het Tij: € 30,– per kwartaal ten behoeve van het onderhoud en instant houden van de steiger.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting elektra bestaande uit 11 groepen, een 2-fase groep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
– Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas HR, ca. 2008);
– Warmtepompboiler ventilatielucht, type Stiebel Eltron LWA 252, een geavanceerd ventilatiesysteem i.c.m. een uitgekiend warmte terugwin systeem waarmee warm tapwater wordt gemaakt (inhoud boiler is 300 liter, ca. 2008);
– Vloerverwarming als hoofdverwarming ter plaatse van de begane grond en de verdieping (begane grond 7 groepen en 6 groepen op de verdieping);
– Bedraad speakersysteem t.p.v. de woonkamer incl. amplifier;
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: gestucte en gesausde wandafwerking. Gietvloer.
– Verdieping: gestucte en gesausde wandafwerking. Gietvloer.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   2-onder-1-kapwoning

  • Adres

   Vloed 11

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 WD

  • Status

   Verkocht onder voorbehoud

  • Bouwjaar

   2008

  • Inhoud

   635 m3

  • Woonoppervlakte

   171 m2

  • Perceelgrootte

   262 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Vloed 11 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Vloed 11 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.