• Op reis in je eigen stad! #ontdekdordrecht tips & hotspots

 • DORDRECHT
  Visserstuin 19
  € 539.000kosten koper
  Super sfeervol van huis uit! Dit is ontegenzeggelijk waar want de architectuur van deze woning is zeer aansprekend en van binnen is dit een hele ruime woning met prettige indeling. Deze fraaie 2/1-kap woning met parkeergelegenheid op eigen terrein, inpandige garage en fijne tuin aan het water, ligt in de geliefde woonwijk ‘Klein Dubbeldam’ en bevindt zich tussen de wijken Dubbeldam en Stadspolders. Er is veel leefruimte op de begane grond. De eetkamer en de woonkamer zijn van elkaar...
  Super sfeervol van huis uit! Dit is ontegenzeggelijk waar want de architectuur van deze woning is zeer aansprekend en van binnen is dit een hele ruime woning met prettige indeling. Deze fraaie 2/1-kap woning met parkeergelegenheid op eigen terrein, inpandige garage en fijne tuin aan het water, ligt in de geliefde woonwijk ‘Klein Dubbeldam’ en bevindt zich tussen de wijken Dubbeldam en Stadspolders. Er is veel leefruimte op de begane grond. De eetkamer en de woonkamer zijn van elkaar gescheiden doordat de woonkamer zich op een lager niveau bevindt. De totale oppervlakte van deze twee ruimtes is circa 50 m². Beide kamers hebben openslaande deuren naar de tuin. De keuken aan de voorzijde van de woning is ruim van opzet en heeft een hoekopstelling met inbouwapparatuur en een groot kookeiland. Verder is er nog een garage welke (tevens) inpandig bereikbaar is.
  Op de 1e zijn er 2 ruime slaapkamers. In het midden van de woning bevinden zich de separate toilet en een compleet ingerichte badkamer.
  Slaapkamer 3 en 4 bevinden zich op de 2e verdieping. Ook deze zijn ruim en keurig afgewerkt. In het midden van deze verdieping bevindt zich de technische ruimte met cv ketel en WTW installatie.

  De tuin is toegankelijk via openslaande deuren vanuit de woonkamer én vanuit de eetkamer. Bij de eetkamer is er een vlonderterras aangelegd met houten vloerdelen. Het terras vanuit de woonkamer is aangelegd met natuursteen. Aan het water is er een heerlijk terras om te genieten van de rustige woonomgeving. De terrassen worden van elkaar gescheiden door o.a. beukhagen en hortensia’s.

  Dit is een huis waarop je als eigenaar trots bent. Maar ook een huis waarvan je veel plezier zult hebben in het dagelijks gebruik omdat het praktisch is ingedeeld en ruim is. Ook de wijk zult u bevallen. Deze is kleinschalig van opzet, rustig en alle wijkvoorzieningen zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten, uitvalswegen en het groene polderlandschap van Dubbeldam bevinden zich in de directe nabijheid.

  INDELING

  Begane grond
  - Entree, hal, meterkast, toilet, toegang garage en toegang woonkamer;
  - Meterkast met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars. Voor de meterkast bevindt zich de garderode;
  - Toilet met wandcloset en hoekfonteintje. Lichte vloertegels en donkere wandtegels tot ca. 1.80 m met daarboven lichte wandtegels. Verlaagd plafond met inbouwspot;
  - Inpandig te betreden garage. De vloer is betegeld met lichte vloertegels. De wanden zijn voorzien van stucwerk. Plafond met isolatie platen. Electrische -en op afstand te bedienen - garagedeur. Achter in de garage is er een wasmachine en wasdroger aansluiting aanwezig en er is tevens bergruimte onder de trap naar de verdieping;
  - Eetkamer met openslaande deuren naar de tuin;
  - Woonkamer. Deze ruimte grenst aan de eetkamer en bevindt zich op een 3 traptreden lager niveau. Deze ruimte is bij uitstek geschikt om er gezellig op de bank ‘neer te ploffen’. Ook vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de tuin;
  - Open keuken aan de voorzijde van de woning met kookeiland voorzien Smeg 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Het aanrechtblad van natuursteen. De opstelling aan de raamzijde heeft een zelfde aanrechtblad. Tevens bevinden zich hier de vriezer (4 laden), vaatwasmachine, koelkast, combi magnetron en is er ruimte op wat spulletjes op te bergen achter de ‘roldeurtjes’. De keuken is van het merk Siematic.

  1e verdieping
  - Lichte overloop met open trap naar 2e verdieping;
  - Toilet met wandcloset en fonteintje';
  - Slaapkamer 1, gesitueerd aan de achterzijde. Deze kamer heeft een riante kastenwand met schuifdeuren;
  - Slaapkamer 2, gesitueerd aan de voorzijde. Ook deze kamer is voorzien van een vaste schuifkastenwand;
  - Badkamer gecentreerd in het midden van de woning met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer in lichte kleurstelling, wastafel, een duo-ligbad, een douchecabine met glazen deuren en een handdoekradiator.

  2e verdieping
  - Overloop;
  - Slaapkamer 3. Grote slaapkamer, voorzien van vaste schuifkastenwand, gesitueerd aan de achterzijde;
  - Slaapkamer 4. Grote slaapkamer, voorzien van vaste schuifkastenwand, gesitueerd aan de voorzijde. Deze kamer is voorzien van een schuifdeurkast;
  - Technische ruimte met opstelplaats cv-combiketel, ophanging van de WTW installatie.

  EXTERNE BERGRUIMTE
  - Houten berging in de achtertuin, afm. ca. 1.42 x 1.85 m., voorzien van elektra.

  BUITENSHUIS/ TUIN
  - Voortuin op het westen, opp. ca. 63 m². Aangelegd met bestrating en parkeergelegenheid voor 2 auto’s.
  - Achtertuin op het oosten, afm. ca. 7.70 diep bij ca. 8.5 meter breed. De tuin is gezellig ingericht met enkele terrassen voorzien van houten vlonders of natuursteen tegels. Eén van de terrassen bevindt zich aan de waterlinie. Wil je na het werk even uitpuffen onder het genot van een wijntje en een borrelnootje dan zit je hier perfect!

  AFMETINGEN/OPPERVLAKTEN

  Begane grond
  - Entree en hal ca. 3.75 x 0.96 m.
  - Toiletruimte ca. 0.90 x 1.26 m.
  - Garage ca. 3.72 x 6.10 m.
  - Eetkamer ca. 4.08 x 7.28 m.
  - Woonkamer ca. 4.42 x 4.00 m.
  - Open keuken ca. 3.76 x 4.08 m.

  1e verdieping
  - Overloop ca. 5,5 m²
  - Toiletruimte ca. 0.99 x 1.31 m.
  - Slaapkamer 1 az ca. 4.03 x 4.45 m.
  - Slaapkamer 2 vz ca. 2.77 x 4.45 m.
  - Badkamer ca. 5 m²

  2e verdieping
  - Overloop ca. 2.5 m².
  - Slaapkamer 3 az ca. 4.00 x 4.46 m.
  - Slaapkamer 4 vz ca. 3.93 x 4.46 m.
  - Technisch ruimte ca. 1.92 x 2.19 m.


  KADASTER
  - Gemeente Dubbeldam, sectie I, nummer 2222, groot 238 m².

  ALGEMEEN
  - Riante 2/1-kapwoning met inpandige garage;
  - Tuin aan het water;
  - Rustige ligging in jonge woonwijk;
  - Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
  - Voorlopig energielabel B;
  - Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste schuifkastenwand;
  - Hardhouten kozijnen.

  TECHNISCHE INSTALLATIES
  - Verdeelinrichting elektra bestaat uit 10 groepen en 3 aardlekschakelaars;
  - Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel van Itho, type ‘Kli-max’ uit ca. 2004) in combinatie met radiatoren. WTW installatie van Brink;
  - Mechanisch ventilatiesysteem;
  - Glasvezel aansluiting.

  WAND EN VLOERAFWERKINGEN
  - Begane grond: Vloerafwerking in gang, woonkamer en eetkamer met Jatoba hardhout (staat in de was). In de keuken liggen donkere vloertegels en in de garage lichte vloertegels. De wand zijn voorzien van spachtelputz.
  - Eerste verdieping: Vloerafwerking met een licht kleurige laminaat (2014). De wanden op de verloop zijn voorzien van spachtelputz en in de slaapkamers van glasvlies.
  - Tweede verdieping: Vloerafwerking met een licht kleurige laminaat (2014). De wanden op de verloop zijn voorzien van spachtelputz en in de slaapkamers van glasvlies.


  DISCLAIMER
  Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

  De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

  De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

  Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

  Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

  Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

  Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
   • Type

    Twee onder een kapwoning

   • Adres

    Visserstuin 19

   • Plaats

    Dordrecht

   • Postcode

    3319 LL

   • Status

    Verkocht

   • Bouwjaar

    2004

   • Inhoud

    565 m3

   • Woonoppervlakte

    161 m2

   • Perceelgrootte

    238 m2

   • Zonligging

    Oost

   • Slaapkamers

    4

   • Garage

    Inpandig

   • Energieklasse

    -

   • Bijzonderheden

    -

  Neem contact op met Zoomer Makelaardij

  Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Visserstuin 19)? Vul dan onderstaand formulier in.


   U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

   Privacy

   Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

   Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
   Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
   Ik sta open voor contact momenten.
   Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

   * = verplicht veld