WoningmakelaardijOverzichtViottakade 61 – Dordrecht
dordrecht
Viottakade 61
€ 275.000kosten koper

Bijzonder charmante jaren-30 HOEKwoning, gelegen aan de bekende Viottakade op een ruim perceel van maar liefst 231 m² eigen grond! Deze súper sfeervolle en net onderhouden 5-kamer woning voorziet in o.a. een erkerwoonkamer met openslaande tuindeuren, een halfopen keuken v.v. apparatuur, 3 slaapkamers, een werkkamer, een praktische voorzolder én een heerlijk grote tuin (voor-, zij- […]

Bijzonder charmante jaren-30 HOEKwoning, gelegen aan de bekende Viottakade op een ruim perceel van maar liefst 231 m² eigen grond!

Deze súper sfeervolle en net onderhouden 5-kamer woning voorziet in o.a. een erkerwoonkamer met openslaande tuindeuren, een halfopen keuken v.v. apparatuur, 3 slaapkamers, een werkkamer, een praktische voorzolder én een heerlijk grote tuin (voor-, zij- en achter!). Maar dat is nog niet alles…

Een heel prettige ruimte- en buitenbeleving wordt gewaarborgd door de hoekligging, de diverse zijramen en de royale tuin die als het ware de woning omarmd. Ook het vrije uitzicht aan de voorzijde mag niet ongenoemd blijven.

Voor de liefhebbers: de fijne sfeer die de woning ademt is bij binnenkomst gelijk te proeven. Wat u zoal tegenkomt? Denk aan een fraaie entree met Portugese tegelvloer, veel bewaard/gespaard gebleven glas-in-loodwerk, mooie paneeldeuren, divers origineel tegelwerk en originele stucplafonds in de woonkamer.

Geliefde locatie in de wijk Krispijn, met de historische binnenstad van Dordrecht en het NS-station op 5 minuten fietsafstand. U leest het, deze woning heeft alle ingrediënten in huis om als hele fijne thuisbasis te fungeren met ook nog eens het centrum in nabijheid!

OMSCHRIJVING
Begane grond
– Fraaie entree met glas-in-loodwerk, hal met Portugese vloertegels, originele wandtegels en lambrisering, meterkast, garderobe, trapopgang naar 1e verdieping;
– Toilet met lichte, originele wandtegels en zwarte vloertegels;
– Ruime en sfeervolle erkerwoonkamer met bijzonder veel lichtopbrengst, 2 zijramen, openslaande tuindeuren, divers glas-in-loodwerk, originele stucplafonds met sierlijsten, schouw en toogje naar de keuken;
– Halfopen keuken aan de achterzijde met kunststof inrichting (lichte kleurstelling) in hoekopstelling, diverse onder- en bovenkasten, carrouselkast, laden, houtlook werkblad, enkele rvs spoelbak, apparatuur t.w.: rvs afzuigkap (90 cm), 5-pits gaskookplaat (ca. 2017), combimagnetron en vaatwasmachine (ca. 2015). Tuindeur met glas-in-lood bovenlichten.

Eerste verdieping
– Overloop met houten open trap naar de zolderverdieping;
– Slaapkamer 1 gesitueerd aan de achterzijde, met zijraam en 4 stuks inbouwkasten;
– Slaapkamer 2 gesitueerd aan de voorzijde, met zijraam en dubbele balkondeur;
– Werkkamer gesitueerd aan de voorzijde, met op maat gemaakt bureau en wandplanken;
– Badkamer gesitueerd aan de achterzijde, met 3/4e betegelde wanden (terra kleur), wildverband plavuizenvloer, geïsoleerd ligbad met mengkraan, douchecabine met stort- en handdouche, wastafelmeubel met mengkraan, hangcloset en designradiator. Verlaagd plafond met spots. Afzuiginstallatie o.b.v. sensor (luchtvochtigheid wordt hiermee automatisch geregeld).

Zolderverdieping
– Voorzolder met opstelplaats cv-combiketel, aansluiting wasmachine en wasdroger en bergkasten;
– Slaapkamer 3 met dakkapel incl. rolluik en bergruimte in de punten.

BUITENSHUIS
– Voortuin, afm. ca. 6.00 x 5.95 m., gesitueerd op het noordoosten, aangelegd met sierbestrating en een border;
– Zijtuin (hoofdtuin), afm. ca. 6.05 x 19.40 m., gesitueerd op het noordwesten (met volop zon vanuit het zuidwesten), aangelegd met sierbestrating, gazon, terras met composiet delen, diverse borders, elektrapunten. Achterom via voorzijde;
– Achtertuin, afm. ca. 5.57 x 5.95 m., gesitueerd op het zuidwesten, aangelegd met sierbestrating. Achterom;
– De zijtuin en achtertuin zijn omheind door een grote haag en gedeeltelijk houten schuttingdelen;
– Grote betonsegmenten tuinberging (ca. 2006), afm. ca. 3.00 x 4.50 m., met betonvloer, houten zadeldakconstructie gedekt met pannen, vliering, vaste kaste, werkbank en elektra.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Hal: ca. 3.96 x 1.00 m. + ca. 1 m²
– Toilet: ca. 0.75 x 1.00 m.
– Woonkamer: ca. 27 m²
– Halfopen keuken: ca. 1.88 x 3.00 m.

Eerste verdieping
– Overloop: ca. 3 m²
– Slaapkamer 1, achterzijde: ca. 3.50 x 4.03 m.
– Slaapkamer 2, voorzijde: ca. 3.50 x 2.64 m.
– Werkkamer 3, voorzijde: ca. 1.46 x 1.90 m.
– Badkamer, achterzijde: ca. 3.00 x 1.90 m.

Zolderverdieping
– Voorzolder: ca. 1.85 x 2.00 m. (vanaf 1.50 m. hoogte)
– Slaapkamer 3: ca. 3.60 x 2.00 m. + ca. 5 m² (vanaf 1.50 m. hoogte)

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 6795, groot 231 m².

ALGEMEEN
– Funderingstype ‘op staal’;
– Zadeldak gedekt met keramische dakpannen;
– Houten kozijnen waaronder diverse geplaatste hardhouten kozijnen;
– Dakisolatie, vloerisolatie begane grond en gedeeltelijk v.v. isolerende beglazing met ventilatiestroken. Glas-in-loodramen v.v. voorzetramen;
– Veel glas-in-loodwerk, originele stucplafonds op de begane grond en mooie paneeldeuren door de gehele woning;
– Alle woning gebonden installaties (gas, water elektra incl. riolering, leidingwerk en bedrading) zijn in het verleden vernieuwd.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting elektra bestaat uit 6 groepen en een aardlekschakelaar;
– Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas, 2013);
– Alle kamers zijn voorzien van netwerkbekabeling;
– Elektrisch bedienbare rolluiken ter plaatse van begane grond (achterzijde) en zolder (dakkapel).
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Lichte houtlook laminaatvloer in de woonkamer en mooie tegelvloeren t.p.v. hal en keuken;
– Eerste verdieping: overwegend gestucte en gesausde wanden. Laminaatvloeren en tapijttegels t.p.v. werkkamer;
– Zolderverdieping: gestucte en gesausde wanden. Houtlook laminaatvloer.

Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   hoekwoning

  • Adres

   Viottakade 61

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 EP

  • Status

   Beschikbaar

  • Bouwjaar

   1938

  • Inhoud

   300 m3

  • Woonoppervlakte

   96 m2

  • Perceelgrootte

   231 m2

  • Zonligging

   zuidwest

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.