WoningmakelaardijOverzichtStevensweg 54 – Dordrecht
dordrecht
Stevensweg 54
€ 375.000kosten koper

Altijd al uw werk als zzp-er willen combineren met wonen of altijd een grote stalling aan huis gewild voor uw oldtimer, caravan, sloep, motor e.d.? Dan is deze woning aan de landelijke Stevensweg (met aan de achterzijde uitzicht op de Bovenpolder) in de geliefde wijk Dubbeldam wellicht iets voor u! Deze op staal gefundeerde 2-1 […]

Altijd al uw werk als zzp-er willen combineren met wonen of altijd een grote stalling aan huis gewild voor uw oldtimer, caravan, sloep, motor e.d.? Dan is deze woning aan de landelijke Stevensweg (met aan de achterzijde uitzicht op de Bovenpolder) in de geliefde wijk Dubbeldam wellicht iets voor u!

Deze op staal gefundeerde 2-1 kap woning heeft 3 slaapkamers en staat op een royaal perceel grond, dermate royaal dat er aan de achterzijde van het perceel een bedrijfshal is gerealiseerd van ca. 132 m². En dit biedt tal van mogelijkheden! Zeker omdat de nutsvoorzieningen gesplitst zijn.

De woning is qua indeling maximaal benut, heeft veel potentie, doch dient aangepast te worden aan de hedendaagse woontrends. Tussen de woning en de bedrijfshal bevindt zich een terras en een ommuurde tuin, totaal groot ca. 40 m² en gesitueerd op het oosten. Parkeren doet u op eigen grond, de oprit naast de woning is maar liefst ca. 20 meter diep.

De Stevensweg is een ruim opgezette weg waar u naast de functie wonen, diverse bedrijfsmatige functies tegenkomt (o.a. de bekende keuken en badkamer speciaalzaak Belmar). Via de Zuidendijk bent u snel in de belendende wijk Sterrenburg en de diverse uitvalswegen (o.a. de N3).

OMSCHRIJVING
Begane grond
– Entree, hal, meterkast, toiletruimte, trap naar verdieping;
– Toiletruimte met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair;
– Woonkamer met terras-/ tuindeur en een convectorput aan de voor – en achterzijde, aansluiting op rookkanaal met een sierhaardje met marmer afgewerkt, stucplafond;
– Doorloop naar de open keuken met trap-/ voorraadkast;
– Open keuken aan de achterzijde met tuindeur i.c.m. een convectorput, recht net keukenblok met enkele rvs spoelbak, een betegelde achterwand, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, een oven, een koelkast, een losse vaatwasser

Verdieping
– Overloop met vlizotrap naar bergzolder;
– Slaapkamer 1, gesitueerd aan de achterzijde;
– Slaapkamer 2, gesitueerd aan de achterzijde;
– Slaapkamer 3, gesitueerd aan de voorzijde;
– Badkamer, gesitueerd aan de voorzijde met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, wastafel op zuil, halfronde douchecabine, een toilet, een designradiator en de opstelplaats voor de wasmachine/ wasdroger.

Bergzolder
– Bevloerde bergzolder met in het midden een nokhoogte van ca. 1.60 m. Bergruimte achter knieschotten, opstelplaats cv-combiketel.

GEBOUWGEBONDEN BUITENRUIMTE
– Terras: afm. ca. 2.20 x 3.25 m., hout gebouwd.

BUITENSHUIS
– Oprit: afm. ca. 20.05 x 2.55 m., parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
– Voortuin: afm. ca. 4.00 x 5.40 m., gesitueerd op het westen.
– Achtertuin (gelegen voor de bedrijfshal): afm. ca. 6.00 x 5.40 m., gesitueerd op het oosten. Ommuurd en v.v. gewassen grindtegels.
– Stukje grond achter achtertuin: afm. ca. 1.70 x 3.54 m.

EXTERNE BERGRUIMTE
– Schuur: afm. ca. 1.98 x 1.78 m., half steens gebouwd, tegelvloer, v.v. elektra.
– Bedrijfshal: afm. ca. 17.90 x 7.40 m. (ca. 132 m² inclusief ca. 50 m² ingebouwde ruimte, o.a. kantoor en werkplaats). Overspanning ca. 7.40 m. Hoogte onderzijde dak liggers ca. 3.56 m. Opgetrokken uit een staalconstructie met een betonnen vloer, gemetselde borstweringen (resp. ca. 50 cm en 1.90 m. hoog) i.c.m. sandwich panelen en houten puien, Stalen ribplaten dak v.v. bitumineuze dakbedekking en met polyester daklicht.
Voorzieningen: bedrijfsdeur (Crawford, hand bediend met 2 kijkvensters), afm. ca. 2.55 x 2.50 m. (hxb), verwarming via indirect gestookte gasheater (Verco) i.c.m. een cv-combiketel (Vaillant, productiejaar onbekend), epoxy vloerafwerking, brandslanghaspel, opbouw tl-verlichting.
Inbouwruimten (overwegend v.v. een siergrind vloer, spuitwerk wandafwerking en gipsplaten plafonds met opbouw tl-verlichting): entree, hal, toilet met geheel betegelde wanden, wit sanitair, fontein, dagverblijf/ showroomruimte met meterkast met pantry nis (blokje met rvs werkblad, 2 onder en 1 bovenkastje, betegelde achterwand, warmwater via close-in boiler), een kantoorvertrek, een werkruimte, een magazijn/ spoelhok, gedeeltelijk met geheel betegelde wanden en een bergkast met wateraansluiting.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Entrée/ hal: ca. 1.66 x 1.90 m.
– Toiletruimte: ca. 1.12 x 0.88 m.
– Woonkamer: ca. 7.64 x 3.70/ 3.08 m.
– Doorloop: ca. 0.96 x 0.97 m.
– Open keuken: ca. 2.45/ 2.05 x 3.70 m.

Verdieping
– Overloop: ca. 2.53 x 2.00 m.
– Slaapkamer 1, achterzijde: ca. 3.02 x 3.85 m.
– Slaapkamer 2, achterzijde: ca. 2.80 x 2.52 m.
– Slaapkamer 3, voorzijde: ca. 3.02 x 3.78 m.
– Badkamer, voorzijde: ca. 2.78 x 2.52 m.

KADASTER
– Gemeente Dubbeldam, sectie B, nummer 1949, groot 342 m².

ALGEMEEN
– Kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
– Bestemming: Vigerend bestemmingsplan Dubbeldam. Het bestemmingsplan is door de raad op 16 december 2014 vastgesteld en door de afwijzing van een verzoek om voorlopige voorziening door de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 10 april 2015 met ingang van die datum in werking getreden. Doordat het ingestelde beroep is ingetrokken is het plan met ingang van 10 april 2015 eveneens onherroepelijk geworden. Bestemming: enkelbestemming ‘wonen’ (dubbelbestemming archeologie-2) met de nadere functieaanduiding ‘bedrijf’. Maximum bebouwd oppervlak is 300 m²;
– Strook grond achter de bedrijfshal behoort in eigendom toe aan de eigenaar van de Stevensweg 48;
– De achtergelegen Bovenpolder is een potentiële toekomstige woningbouw locatie;
– Projectnotaris is notariskantoor Merwestein uit Dordrecht.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting elektra woning bestaande uit 5 groepen, een 3-fase groep, een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
– Verdeelinrichting elektra bedrijfshal bestaande uit 4 groepen, een 3-fase groep en een hoofdschakelaar;
– Verwarming en warmwatervoorziening woning via een gasgestookte cv-combiketel (AWB Thermobasic, ca. 2000);
– Verwarming bedrijfshal via een indirect gestookte gasheater i.c.m. een cv-combiketel (Vaillant, productiejaar onbekend);
– Warmwatervoorziening keukenblok bedrijfshal via een elektrische close-in boiler (Daalderop, 10 liter);
– Glasvezelaansluiting in zowel de woning als de bedrijfshal;
– Bedrijfshal is v.v. een tussenmeter elektra en een eigen gasmeter.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: spachtelputz en granol wandafwerking. Laminaatvloer.
– Verdieping: spachtelputz wandafwerking. Vloerbedekking en onafgewerkte vloeren.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   2-onder-1-kapwoning

  • Adres

   Stevensweg 54

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 AK

  • Status

   Verkocht onder voorbehoud

  • Bouwjaar

   1927

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   88 m2

  • Perceelgrootte

   342 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Stevensweg 54 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Stevensweg 54 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.