WoningmakelaardijOverzichtSandenburg 139 – Dordrecht
dordrecht
Sandenburg 139
€ 225.000kosten koper

Geliefd type 3-kamer woning in de wijk Sterrenburg 3 met een heerlijke achtertuin en aan de achterzijde mooi uitkijkend over een waterpartij en groen. Echt een mooie plek! Parkeren doet u op eigen erf voor de deur, aan de voorzijde treft u ook de stenen schuur (zo is de tuinbeleving achter optimaal) en eenmaal binnen […]

Geliefd type 3-kamer woning in de wijk Sterrenburg 3 met een heerlijke achtertuin en aan de achterzijde mooi uitkijkend over een waterpartij en groen. Echt een mooie plek!

Parkeren doet u op eigen erf voor de deur, aan de voorzijde treft u ook de stenen schuur (zo is de tuinbeleving achter optimaal) en eenmaal binnen ziet u tot uw verrassing dat de tuingerichte woonkamer groter is dan u zich had ingebeeld.

De moderne keuken met diverse apparatuur en het moderne toilet zullen u ook bevallen, evenals de door de dakkapel vergrote badkamer die neutraal en tijdloos is ingericht en afgewerkt (met ligbad en douche). Alle wanden zijn lekker glad gestuct en de vloeren zijn voorzien van laminaat. Wel zo praktisch!

Verder treft u 2 prima slaapkamers en is nog vermeldenswaard dat de cv-combiketel uit ca. 2017 is.

Diverse wijkvoorzieningen zijn in nabijheid zoals de supermarkt aan de Slangenburg een sportschool en Indonesisch specialiteiten restaurant Rasa Senang aan De Jagerweg.

De oplevering van deze woning is ongeveer zomer 2021, dus enig geduld moet betracht worden, maar dit zeker de moeite waard!

Begane grond
– Entree, hal, meterkast, toilet;
– Modern toilet met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
– Royale tuingerichte woonkamer met trap naar verdieping en een tuindeur;
– Open keuken aan de voorzijde met moderne inrichting met o.a. een enkele rvs spoelbak, diverse onderkasten, laden, app.: recirculatie afzuigkap, inductie kookplaat en een vaatwasser. Wandsectie met heteluchtoven, een koel-/ vriescombinatie en extra kastruimte.

Verdieping
– Overloop, was-/ stookkast met opstelplaats cv-combiketel en hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem en opstelplaats t.b.v. de wasmachine;
– Slaapkamer 1 achterzijde, plafond met spots;
– Slaapkamer 2 achterzijde, plafond met spots en een praktische bergvliering;
– Vergrote badkamer met dakkapel, Grosfillex plafond, geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel, hangcloset, hoekbad, douchecabine met thermostaatkraan en een designradiator.

Buitenshuis
– Fijne achtertuin op het westen, afm. ca. 8.80 x 5.50 m. Omheind met achterom. Verzorgd aangelegd met o.a. betontegels en plantenborders. Buitenkraan aanwezig, evenals elektra.
– Parkeerplaats op eigen erf voor de deur (afm. ca. 5.40 x 3.10 m.), geschikt voor een personenauto;
– Gemetselde schuur aan de voorzijde (ca. 7 m²), betonvloer en v.v. elektra.

AFMETINGEN/OPPERVLAKTEN

Begane grond

Entreehal ca. 1.88 x 2.40 m (incl meterkast en toilet)
Toilet ca. 1.10 x 0.88 m.
Woonkamer ca. 6.90/6.40 x 5.22 m.
Open keuken ca. 2.40 x 2.72 m.

Eerste verdieping
– Overloop ca. 2.70 x 2.14 m.
– Slaapkamer 1, ca. 3.02 x 3.95 m.
– Slaapkamer 2, ca. 2.82 x 2.14 m.
– Badkamer ca. 2.46 x 3.06 m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 9697, groot 128 m²

ALGEMEEN
– Vanuit de bouw dak- en muurisolatie;
– Geheel v.v. isolerende beglazing;
– Hardhouten kozijnen.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 8 groepen, een 2-fase groep, een extra groep, 2 aardlekschakelaars;
– Verwarming en warmwater via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit, ca. 2017);
– Mechanisch ventilatiesysteem;
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
Begane grond: glad gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.
Verdieping: glad gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   tussenwoning

  • Adres

   Sandenburg 139

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 EE

  • Status

   Verkocht onder voorbehoud

  • Bouwjaar

   1976

  • Inhoud

   275 m3

  • Woonoppervlakte

   79 m2

  • Perceelgrootte

   128 m2

  • Zonligging

   west

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Sandenburg 139 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Sandenburg 139 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.