WoningmakelaardijOverzichtRembrandtlaan 31 – Dordrecht
dordrecht
Rembrandtlaan 31
€ 200.000kosten koper

Degelijk, zéér verzorgd en heel fijn woonhuis met garage, carport én berging gelegen op een groot perceel van maar liefst 262 m² (erfpachtgrond met een maandelijkse canon). Je zou niet zeggen dat deze woning uit 1958 dateert; zo goed ziet het huis er uit! Zo zijn alle kozijnen in 2017 vervangen door kunststof met dubbel […]

Degelijk, zéér verzorgd en heel fijn woonhuis met garage, carport én berging gelegen op een groot perceel van maar liefst 262 m² (erfpachtgrond met een maandelijkse canon). Je zou niet zeggen dat deze woning uit 1958 dateert; zo goed ziet het huis er uit! Zo zijn alle kozijnen in 2017 vervangen door kunststof met dubbel glas, is de badkamer geheel gemoderniseerd in 2018 en dateert de keuken uit 2008. Door de gehele woning zijn de wanden voorzien van spachtelputz in een lichte kleurstelling. Wil je een andere kleur? Dat is dan geen probleem en in een mum van tijd gedaan.
De doorzonwoonkamer is ruim en gezellig. De keuken is nu nog een dichte keuken maar kan eventueel worden opengebroken. Op de verdieping zijn er 3 goede slaapkamers en een royale, geheel vernieuwde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet (wandcloset). Rondom de woning is er veel ruimte. Alleen de voortuin is al ca. 5 meter diep. Daarnaast is er nog een 3 meter brede zijtuin én een achtertuin met carport, garage en berging. Hoe fijn is dat?

De woning ligt aan de rand van Oud-Krispijn. De afgelopen jaren zijn er in de wijk én direct achter de woning veel nieuwe woningen gebouwd. De ligging is goed en op korte afstand tot de winkels op de Brouwersdijk, de Krispijnseweg of winkelcentrum Crabbehof. Basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs, NS station en uitvalswegen zijn eveneens snel te bereiken. Dit alles maakt de locatie fijn als woonomgeving. Het is dan ook de moeite waard om een kijkje te nemen in deze mooie en degelijke woning. Hopelijk zien we u snel!

INDELING
Begane grond (plafondhoogte ca. 2.45 m.)
– Ruime entree en hal met meterkast en toegang tot woonkamer, keuken of je kiest ervoor om via de trap naar de slaapverdieping te gaan;
– Deels betegelde toiletruimte met duobloc toilet en fonteintje;
– Meterkast met 11 groepen, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
– Lichte doorzonwoonkamer met plavuizen vloer en spachtelputz wandafwerking;
– Dichte keuken met parallelopstelling voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en oven. Deur naar de tuin, berging en garage.

1e Etage (plafondhoogte ca. 2.45 m.)
– Overloop met cv kast;
– Slaapkamer I. Ouder slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning;
– Slaapkamer II aan de achterzijde van de woning;
– Slaapkamer III aan de voorzijde gelegen;
– In 2018 gemoderniseerde badkamer. De wanden zijn geheel betegeld Geheel betegelde badkamer. Inloopdouche met glazen scherm en afvoergootje/ easy drain, wastafelmeubel en wandcloset;
– Cv kast met ophanging van combi ketel.

Buitenshuis
– Heerlijke tuin aan de voor-, zij- en achterkant van de woning. Dit is echt uniek en heel plezierig. Hierdoor kunnen uw kinderen lekker in de tuin spelen zonder dat u het zicht op hen verliest. Dat is nog eens veilig te noemen. Achterin de tuin staat de garage en parkeren doe je onder de carport die zich voor de garage bevindt. Naast de garage is er nog een berging aanwezig.

AFMETINGEN/OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Entree en hal ca. 3.86 x 1.27m;
– Toiletruimte ca. 1.15 x 0.84m;
– Woonkamer ca. 7.00 x 3.47m;
– Keuken ca. 3.04 x 2.11m;

1e Etage
– Overloop ca. 2.79 x 1.08m;
– Slaapkamer I ca. 3.50 x 3.25m;
– Slaapkamer II ca. 3.50 x 2.87m;
– Slaapkamer III ca. 2.80 x 2.10m;
– Badkamer ca. 2.10 x 1.90m;

Tuin (zie plattegrond voor indeling)
– Achtertuin ca. 10.00 x 10.00m;
– Zijtuin ca. 7.70 x 4.40m;
– Voortuin ca. 6.00 x 10.00m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 932, groot 262 m²;
– Perceel is belast met erfpachtcanon van € 133,92 per maand. De canon is om te zetten naar eigen grond. Informeert u bij de makelaar naar de mogelijkheden.

ALGEMEEN
– In alle opzichten keurige hoekwoning met garage, carport en berging;
– Grote tuin aan voor-, zij- en achterzijde;
– In 2017 gehele voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
– Hele lichte woning;
– Nette keuken uit 2011 en badkamer uit 2018;
– CV ketel uit 2013 (Remeha Avanta);
– Alle wijkvoorzieningen nabij gelegen;
– Er zijn mogelijkheden de erfpacht om te zetten naar eigen grond
– Oplevering in overleg.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit voldoende 11 groepen, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
– Verwarming middels gasgestookte cv-combiketel met radiatoren.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer. De wanden zijn voorzien van spachtelputz. De verdieping heeft een keurige laminaat vloerafwerking en spachtelputz wanden;
– Toilet en badkamer zijn geheel betegeld.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   hoekwoning

  • Adres

   Rembrandtlaan 31

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 HW

  • Status

   Verkocht onder voorbehoud

  • Bouwjaar

   1958

  • Inhoud

   240 m3

  • Woonoppervlakte

   81 m2

  • Perceelgrootte

   262 m2

  • Zonligging

   noord

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Rembrandtlaan 31 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Rembrandtlaan 31 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.