WoningmakelaardijOverzichtReeweg Oost 201 – Dordrecht
dordrecht
Reeweg Oost 201
€ 489.000kosten koper

Zoekt u een woning met karakter en met veel sfeer van huis uit en tevens met een flinke hoeveelheid ruimte en als het even kan centraal gelegen? Dit grote karaktervolle woonhuis aan de Reeweg Oost is een fantastisch familiehuis nabij het centrum van Dordrecht. Wat denkt u van 6 slaapkamers, 2 badkamers, 2 separate toiletten […]

Zoekt u een woning met karakter en met veel sfeer van huis uit en tevens met een flinke hoeveelheid ruimte en als het even kan centraal gelegen? Dit grote karaktervolle woonhuis aan de Reeweg Oost is een fantastisch familiehuis nabij het centrum van Dordrecht.

Wat denkt u van 6 slaapkamers, 2 badkamers, 2 separate toiletten en een heerlijke achtertuin op het zuidwesten (achterom aanwezig) met een grote stoere veranda? Prettig is ook de voortuin waar met gemak een zitje gemaakt kan worden en/ of uw fietsen gestald kunnen worden.

Naast de open keuken treft u een royale woonkamer van ca. 46 m² met open haard en openslaande deuren naar de veranda. De 1e verdieping biedt u o.a. 3 slaapkamers, waarvan 1 ‘master bedroom’ van ca. 28 m² met aansluitend badkamer 1 en de 2e verdieping voorziet eveneens in 3 slaapkamers, waarvan 2 met een dak uitbouw in combinatie met een balkon en 1 met dakkapel alsmede badkamer 2.

Vermeldenswaard is de grote kelderruimte over de volle diepte van de woning onder de vestibule, gang en de keuken met een plafondhoogte van ca. 1.75 m.

De achtertuin is leuk en verzorgd aangelegd met o.a. Chinees hardsteen, splitborders en taxus hagen. De tuin voorziet in een houten chaletberging en een houten motorstalling.

Een nieuwe eigenaar dient er rekening mee te houden dat er qua interieur en afwerking nog een aantal puntjes op de i gezet moeten worden, welke te overzien zijn.

De woning is gebouwd in 1912 (door de aannemer zelf na voltooiing ter bewoning in gebruik genomen) en staat op een perceel van 200 m². Het woonoppervlak is 204 m² en de inhoud bedraagt circa 700 m³. Mooie cijfers! De ligging is zeer centraal nabij de gezellige buurtwinkels op de Reeweg Oost, maar ook dichtbij het centrum van de stad, diverse parken en uitvalswegen.

INDELING:
Begane grond
– Entree en vestibule. Hier treft u ook de meterkast;
– Hal met trapopgang, toegang tot kelder, toilet, keuken en woonkamer. Op de vloer ligt granito en de wanden zijn voorzien van een lambrisering en stucwerk;
– De toiletruimte is voorzien van wandcloset, vloer- en wandtegels;
– Kelder onder de vestibule, gang en de keuken. Deze ruimte is op stahoogte;
– Super gezellige en vooral ook riante woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de veranda. Op de vloer liggen grenen vloerdelen. De wanden zijn strak gestukt;
– Open keuken aan de achterzijde van het woonhuis. De keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, keramiek spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigkap, gaskookplaat, oven en een koel-/vriescombinatie;

Eerste verdieping
– Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en separate toiletruimte;
– Separate toiletruimte met wandcloset en vloer en wandtegels;
– Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde. Dit is de grootste slaapkamer met open doorgang naar badkamer 1;
– Slaapkamer 2, ligt aan de voorzijde;
– Slaapkamer 3, ligt eveneens aan de voorzijde. Dit is de kleinste slaapkamer en heeft een vaste kast;
– Badkamer met dubbele waskom en inloopdouche. De badkamer heeft een open verbinding met de ouderslaapkamer, maar er is ook een deur vanuit de gang. En maak je geen zorgen, de douche is zo gepositioneerd dat je door de opening niet kan zien of er iemand onder de douche staat.

Tweede verdieping
– Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de 2e badkamer. Het daklicht op de overloop geeft een fijn daglicht in het trappenhuis;
– Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde en voorzien van dakkapel en 2 dakramen. Stookkast;
– Slaapkamer 5, gelegen aan de achterzijde en is voorzien van deur naar het balkon;
– Slaapkamer 6, gelegen aan de achterzijde en heeft eveneens een deur naar het balkon;
– Badkamer 2 met ligbad, 2 wastafels, een ligbad, een designradiator en de opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger. De wanden zijn voorzien van tegelwerk en stucwerk. Het daklicht zorgt voor een fijne lichtinval;
– Balkon van circa 1.70 diep en woning breed met stalen hekwerk.

Buitenshuis
– Voortuin deels betegeld en tevens voorzien grind. De voortuin is 4.00 diep en biedt ruimte voor fietsen, motor of leuke siertuin;
– Achtertuin: dik 13 m. diep! Fraai is de stoere veranda met balustrade. Leuke sfeervolle tuin met dubbele berging en een achterom. Zonnige ligging op het zuidwesten.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Entree / vestibule ca. 2.10 x 2.05 m.
– Gang ca. 5.87/ 1.70 x 1.10;
– Toilet ca. 1.30 x 0.97 m.
– Woonkamer ca. 11.72 x 3.95 m.
– Keuken ca. 3.46 x 2.05 m.

Eerste verdieping
– Overloop ca. 4.30 x 1.00 m;
– Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde ca. 7.12 x 3.91 m.
– Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde ca. 4.58 x 3.91 m.
– Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde ca. 3.32 x 2.05 m.
– Badkamer ca. 3.82 x 2.05 m.

Tweede verdieping
– Overloop ca. 3.23 x 2.00 m;
– Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde ca.6.10 x 2.69 m;
– Slaapkamer 5, gelegen aan de achterzijde ca. 3.90 x 2.94 m ;
– Slaapkamer 6, gelegen aan de achterzijde ca. 3.06 x 3.38/2.78 m;
– 2e Badkamer ca. 2.92 x 2.18 m.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie B, nummer 2011, groot 200 m².

ALGEMEEN
– Fundering op ‘staal’.
– Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
– Behoudens het grote pannendak aan de voorzijde zijn de dakafwerkingen vernieuwd.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 12 groepen (11 in gebruik), 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
– Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel type Remeha Avanta uit 2009. Dit is een huurtoestel (kosten ca. € 50,– per maand);
– Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: wanden zijn o.a. afgewerkt met stucwerk, lambrisering in gang. Vloerafwerking met grenen vloerdelen en granito in gang;
– Eerste verdieping: wanden zijn afgewerkt met stucwerk en of behang. Vloeren afgewerkt met grenen vloerdelen;
– Tweede verdieping: wanden afgewerkt met stucwerk en of behang. Vloerafwerking met grenen vloerdelen.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   tussenwoning

  • Adres

   Reeweg Oost 201

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 CP

  • Status

   Beschikbaar

  • Bouwjaar

   1912

  • Inhoud

   700 m3

  • Woonoppervlakte

   204 m2

  • Perceelgrootte

   200 m2

  • Zonligging

   zuidwest

  • Slaapkamers

   6

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Reeweg Oost 201 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Reeweg Oost 201 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.