• Op reis in je eigen stad! #ontdekdordrecht tips & hotspots

 • DORDRECHT
  Oudendijk 23
  € 299.500kosten koper
  Wat een leuke woning is dit zeg! Knus en gezellig aan de dijk gelegen met zijn mooie witte gevel gecombineerd met zwarte houten gepotdekselde delen en gietijzeren hekwerk. Praktisch door de bergruimte en de garage naast de woning aan de voorzijde. Robuust aan de achterzijde door de hoog opgetrokken gevel. En ook enorm belangrijk alles is uitstekend onderhouden! ...
  Wat een leuke woning is dit zeg! Knus en gezellig aan de dijk gelegen met zijn mooie witte gevel gecombineerd met zwarte houten gepotdekselde delen en gietijzeren hekwerk. Praktisch door de bergruimte en de garage naast de woning aan de voorzijde. Robuust aan de achterzijde door de hoog opgetrokken gevel. En ook enorm belangrijk alles is uitstekend onderhouden!
  Van binnen ademt het van zichzelf al die bekende gezelligheid uit. De entree bevindt zich aan de (oorspronkelijke) zijkant van het woonhuis. Hier bevindt zich ook de keurige toiletruimte met wandcloset. De woonkamer is ruim en heeft aan de achterzijde en gezellige erker met veel raampartijen. Alle wanden en het plafond zijn voorzien van mooi stucwerk en prachtige sierlijsten en ornamenten. De witte keuken is geplaatst in een hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur. Via de spiltrap ga je naar de verdieping met 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft aan de zijkant een balkon. In het souterrain bevindt zich de hal/wasruimte en de badkamer. Deze is zeer royaal en voorzien van alle gemakken. Wat dacht u van een hoekbad met jetstreams, een inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en natuurlijk een 2e toilet (wandcloset). In het souterrain is veel bergruimte aanwezig. De bergruimtes zijn wat lage (variërend van 0.95 tot 1.67 hoog) hoogte daarvan is iets beperkt maar zoveel bergruimte blijft natuurlijk super praktisch!
  Vanuit het souterrain kan je de tuin in. Deze is betegeld met mooie klinkers en aan de waterkant is er een keurige houten beschoeiing aanwezig (eigendom). Een tuin gelegen aan de waterzijde heeft altijd iets extra’s. Het voelt vrij en er is vaak ook iets te beleven op het water. En… heeft u een jong gezin dan zou het toch fantastisch zijn om een klein bootje te hebben.

  De ligging is uniek. Je woont hier op een oorspronkelijk landelijke locatie. Rustig gelegen op een dijk met alleen bestemmingsverkeer. Door de jaren is er natuurlijk van alles omheen gebouwd maar toch overheerst nog steeds de landelijke en rustige woonbeleving. Winkelcentrum Sterrenburg ligt op korte afstand van de woning en ook scholen zijn nabij gelegen. Er is goede aansluiting op de uitvalwegen (randweg N3 met aansluiting op Rijksweg A16 Rotterdam/Breda) en NS station.

  INDELING
  Begane grond
  - Entree/hal, garderobe nis, toiletruimte en toegang tot de woning;
  - Verzorgde toiletruimte met wandcloset en gedeeltelijk - met mozaïek tegeltjes- betegelde wanden;
  - Open eetkeuken met mooie kunststof inrichting in hoekopstelling met kunststof werkblad, div. onder- en bovenkasten. Apparatuur: keramische kookplaat, koelkast, combi-oven, afzuigkap;
  - Gezellige woonkamer met erker aan de achterzijde. De open haard kan zowel op hout als op gas worden gestookt.

  Verdieping
  - Overloop;
  - Slaapkamer I gelegen aan de linkerzijde;
  - Slaapkamer II gelegen tussen slaapkamer I en III
  - Slaapkamer III gelegen aan de rechterzijde met toegang tot balkon;


  Souterrain (het onderhuis is ca. 2.04/ 2.11m. hoog)
  - Hal/ een grote wasruimte. Deur naar de tuin en toegang tot badkamer en diverse inpandige bergruimtes;
  - Keurige badkamer met complete inrichting. Wat dacht u van whirlpool ligbad met jetstreams, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
  - Bergruimte aan de achterzijde met ophanging van de cv ketel;
  - Bergruimte aan de voorzijde.

  BUITENSHUIS
  - De achterzijde van de woning is via de zijkant te bereiken. Je passeert dan een bergruimte aan de zijkant (alleen buitenom te bereiken). De achtertuin is rustig gelegen aan een watergang. Er is een gezellig prieeltje aanwezig om op warme dagen even wat beschutting te zoeken. Ook hier zijn weer 2 flinke bergingen aanwezig;
  - Aan de voorzijde direct naast de entree van de woning bevindt zich de berging. Dit was ooit een stal. Naast de berging bevindt zich de garage voorzien van roldeur.


  KADASTER
  - Gemeente Dubbeldam, sectie N, nummer 2262, groot 149 m²;

  ALGEMEEN
  - Traditioneel gebouwde woning met fundering “op staal” (type gemetselde strokenfundering);
  - Karakteristieke dijkwoning opgemetseld met IJsselsteentjes en deels voorzien van buitengevelisolatie of gepotdekelde houten delen;
  - Dak is gedekt met dakpannen. Dak is van binnenuit geïsoleerd;
  - Houten kozijnen met overwegende isolerende beglazing;
  - Energielabel C;
  - Rolluiken ter plaatse van voordeur, woonkamer en tuindeur souterrain. Aan de achtergevel is zonnewering (markiezen) aanwezig;
  - Riolering via persleiding.

  TECHNISCHE INSTALLATIES
  - Verdeelinrichting elektra bestaat uit 4 groepen, dubbele aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
  - Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta,HR bouwjaar 2012);
  - Glasvezelaansluiting;

  WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
  - Begane grond: stucwerk wandafwerking. Fraaie PVC vloer (onder PVC liggen tegels van composiet marmer);
  - Verdieping: behang wandafwerking. Laminaatvloer.
  - Souterrain: Wit geverfde wanden. Plavuizenvloer (liggen in specie).
  DISCLAIMER
  Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

  De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

  De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

  Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

  Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

  Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

  Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

  Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
   • Type

    Halfvrijstaande woning

   • Adres

    Oudendijk 23

   • Plaats

    Dordrecht

   • Postcode

    3318 AG

   • Status

    Verkocht onder voorbehoud

   • Bouwjaar

    1900

   • Inhoud

    315 m3

   • Woonoppervlakte

    102 m2

   • Perceelgrootte

    149 m2

   • Zonligging

    Zuid

   • Slaapkamers

    3

   • Garage

    Aangebouwd steen

   • Energieklasse

    C

   • Bijzonderheden

    -

  Neem contact op met Zoomer Makelaardij

  Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Oudendijk 23)? Vul dan onderstaand formulier in.


   U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

   Privacy

   Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

   Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
   Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
   Ik sta open voor contact momenten.
   Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

   * = verplicht veld