WoningmakelaardijOverzichtNoordhoevelaan 40 – Dordrecht
dordrecht
Noordhoevelaan 40
€ 459.000kosten koper

Strak vormgegeven en robuuste geschakelde 2-1 kap woning in Dubbeldam met toegangsbrug, een inpandige garage, 5 slaapkamers en een heerlijk zonnige tuin op het westen. Dit geliefd type woning is ruim van opzet, zo zijn de keuken en de woonkamer samen ca. 55 m², is de inpandige garage ca. 18 m² groot, zijn de slaapkamers […]

Strak vormgegeven en robuuste geschakelde 2-1 kap woning in Dubbeldam met toegangsbrug, een inpandige garage, 5 slaapkamers en een heerlijk zonnige tuin op het westen.

Dit geliefd type woning is ruim van opzet, zo zijn de keuken en de woonkamer samen ca. 55 m², is de inpandige garage ca. 18 m² groot, zijn de slaapkamers respectievelijk ca. 16,6 m², 16,5 m², 11,5 m², 9,2 m² en 8 m² groot. Een fijne en praktische familiewoning dus!

Vermeldenswaard zijn o.a. de in 2019 vakkundig vernieuwde toegangsbrug en beschoeiing, de marmeren schouw met Stûv open haard (mogelijkheid om zowel open als gesloten te stoken) en dat de woning straks weer goed in de (buiten)verf zit als de woning in eigendom overgedragen wordt. Hiertoe is opdracht gegeven aan een schildersbedrijf.

De 2 separate toiletten en de badkamer zijn vanuit de bouw, hier kunt u dus zelf uw eigen trendy inrichting en afwerking bepalen.

De ligging is centraal, op fiets-/wandelafstand van het gezellige Damplein met een diversiteit aan winkels en een tweetal supermarkten. Basis(scholen), sportfaciliteiten, kinderdagverblijven en parken zijn allemaal in nabijheid te vinden. Evenals natuurgebied ‘De Nieuwe Dordtse Biesbosch waar het heerlijk recreëren is. In ca. 10 fietsminuten bent u in de aantrekkelijk Dordtse binnenstad en met de auto is er via randweg N3 een directe aansluiting op de A15 en A16.

INDELING

Begane grond
– Entree, hal, trap naar 1e verdieping, meterkast, toilet en deur naar inpandige garage en de woonkamer;
– Toilet met geheel betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
– Royale woonkamer in L-vorm met marmeren schouw met Stûv open haard (mogelijkheid om zowel open als gesloten te stoken), een aluminium schuifpui naar de achtertuin en een groot doorlopend raam waardoor de lichtval in de woning extra prettig is;
– Open eetkeuken (bordeaux rode kleurstelling) aan de voorzijde van de woning met groot doorlopend raam, een praktische trapkast, een wandradiator en een keukeninrichting in 2 secties (kookeiland i.c.m. een eetbar en een spoelsectie) met o.a. natuurstenen werkbladen, een enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten, een roldeurkast, laden (o.a. een warmhoud lade), app.: rvs afzuigunit, 5-pits gaskookplaat op glas incl. wokbrander, een vaatwasser, een koel-/ vriescombinatie, een combimagnetron en een oven/ grill.

1e verdieping
– Overloop met open trap naar 2e verdieping en een toilet;
– Toilet met geheel betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
– Slaapkamer 1, gesitueerd aan de achterzijde met een hoekkozijn;
– Slaapkamer 2, gesitueerd aan de achterzijde met een ingebouwde inloopkast en een 4-deurs hoogglans witte (Pax) kast van Ikea;
– Slaapkamer 3, gesitueerd aan de voorzijde;
– Badkamer in het midden met geheel betegelde wanden, een zwart/witte tegelvloer, wit sanitair, een wastafel, een douchecabine en een ligbad.

2e verdieping
– Overloop;
– Slaapkamer 4, gesitueerd aan de achterzijde met was-/ werkkast met opstelplaats t.b.v. de wasmachine/ wasdroger en een schuifdeurkast;
– Slaapkamer 5, gesitueerd aan de voorzijde met hoekkozijn en een stookkast met opstelplaats cv-combiketel en hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem.

Overige inpandige ruimte
– Inpandige garage, afm. ca. 6.00 x 2.93 m. met en plaatstalen kanteldeur, een tuindeur, een waterkraan, v.v. elektra en een bergvlonder.

Buitenshuis
– Toegangsbrug (samen met de buren vernieuwd in februari 2019) van ca. 7.00 m. diep. Voorerf van ca. 21 m² v.v. sierbestrating. Parkeergelegenheid voor 2 personenauto’s op eigen grond.
– Achtertuin, afm. ca. 10.85 diep en ca. 9.70 m. breed, omheind en gesitueerd op het westen. Aangelegd met o.a. een terras van sierbestrating, een houten vlonderterras, een schelpenpad en borders. De achtertuin is in 2018 ge-restyled.

AFMETINGEN/OPPERVLAKTEN

Begane grond
– Entree/ hal ca. 6,1 m²
– Toilet ca. 0.96 x 1.20 m.
– Keuken ca. 2.88 x 3.99 m.
– Woonkamer ca. 43,4 m²

1e verdieping
– Overloop ca. 5.9 m²
– Toilet ca. 1.10 x 1.20 m.
– Slaapkamer 1 a/z ca. 5.22 x 3.16 m.
– Slaapkamer 2 a/z ca. 5.27 x 3.15 m.
– Slaapkamer 3 v/z ca. 2.88 x 3.99 m.
– Badkamer ca. 1.83 x 3.37 m.

2e verdieping
– Overloop ca. 1 m²
– Slaapkamer 4 a/z ca. 2.87 x 3.20 m.
– Slaapkamer 5 v/z ca. 2.30 x 3.99 m.

KADASTER
– Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 7888, groot 226 m².

ALGEMEEN
– Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
– Er is opdracht gegeven voor het buitenschilderwerk (behoudens achtergevel begane grond) en de lekke ruit in slaapkamer 1 wordt voor uitvoering van het buitenschilderwerk vernieuwd;
– Er zijn 3 kruipluiken (t.p.v. voordeur, de inpandige garage en de trapkast);
– De gezamenlijke toegangsbrug met de buren is vakkundig in februari 2019 vernieuwd door de firma Damsteegt uit Meerkerk. Hierbij is tevens de beschoeiing meegenomen aan de voorzijde van de woning.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaat uit 9 groepen, een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
– Verwarming en warmwater via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit, 2015);
– Mechanisch ventilatie systeem (in 2019 vernieuwd en schoongemaakt);
– Elektrisch bedienbare zonwering achtergevel, afm. ca. 3.00 x 5.80 m.;
– Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: spachtelputz wandafwerking. Laminaat vloerafwerking (2017).
– Eerste verdieping: spachtelputz en verf wandafwerking. Vloerbedekking.
– Tweede verdieping: spachtelputz wandafwerking. Vloerbedekking en vinyl vloerafwerking.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   geschakelde 2-onder-1-kapwoning

  • Adres

   Noordhoevelaan 40

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 CH

  • Status

   Verkocht

  • Bouwjaar

   1998

  • Inhoud

   525 m3

  • Woonoppervlakte

   154 m2

  • Perceelgrootte

   226 m2

  • Zonligging

   west

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Noordhoevelaan 40 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Noordhoevelaan 40 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.