WoningmakelaardijOverzichtNoorderstraat 45 – Dordrecht
dordrecht
Noorderstraat 45
€ 339.000kosten koper

Let op! Dit aanbod betreft een ‘bieden vanaf prijs’. ‘Urban living’ in een geweldig woonhuis met inpandige garage en dit op loopafstand van de historische binnenstad van Dordrecht; en dat is niet het enige . . . Deze moderne stadswoning/ drive-in-woning heeft véél te bieden. Wat dacht u van een grote inpandige garage en een […]

Let op! Dit aanbod betreft een ‘bieden vanaf prijs’.

‘Urban living’ in een geweldig woonhuis met inpandige garage en dit op loopafstand van de historische binnenstad van Dordrecht; en dat is niet het enige . . .

Deze moderne stadswoning/ drive-in-woning heeft véél te bieden. Wat dacht u van een grote inpandige garage en een slaap-/ werkkamer op de begane grond? Een grote living op de 1ste verdieping met woonkeuken aan de achterkant van de woning. De woonkeuken heeft een mooie en stoere keukenopstelling en er is voldoende plaats voor een robuuste eettafel. In de zomer doe je de dubbele deuren open en loop je zo het terras op. Dat is genieten!

Op de 2e verdieping bevinden zich de slaapkamers en de badkamer. Deze is modern uitgerust, voorzien van eigentijdse vloer- en wandbetegeling en o.a. een ligbad. Dan . . . ‘last but not least’, de grote verrassing op de 4e woonlaag. Als enige woning in de straat is er een dakopbouw en een dakterras aan de voorzijde én de achterzijde waardoor er altijd een zonzijde is. Je zit hier rustig en prive, “Ohhhh”, laat de zon maar komen….

De woningen in deze wijk zijn gebouwd rond 2004. Ze zijn vervaardigd met moderne materialen (zoals aluminium kozijnen en dakopbouw van gevouwen zinkwerk) en goed geïsoleerd (energielabel A). Parkeren is geen probleem, want je hebt je eigen inpandige parkeerplaats (bereikbaar vanaf het afgesloten binnenterrein).

Alle centrumvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik (o.a. bioscoop Kinepolis, het Energiehuis, Filmtheater The Movies, Villa Augustus, grand-cafe Khotinsky, het Magazijn en overige horeca, een diversiteit aan winkels, musea, kunst en cultuur, veel historie, de mooie havens en natuurlijk de vele openbaarvervoer faciliteiten die Dordrecht rijk is met de waterbus en fast ferry om de hoek). Deze woning moet je gezien hebben! Maak dus snel een afspraak en wij leiden u graag door de woning.

INDELING
Begane grond
– Entree, ruime hal/gang met een meterkast;
– Toiletruimte met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair en een handwasfontein;
– Slaapkamer/werkkamer met Frans balkon. Deze ruimte is ook geschikt als salon, praktijk of kantoorruimte;
– Inpandige, verwarmde garage met elektrische bedienbare plaatstalen kanteldeur en aparte loopdeur, een gecoate vloer, opstelplaats t.b.v. de wasmachine en opstelplaats cv-combiketel. Parkeren voor 2 auto’s mogelijk.

Eerste verdieping
– Overloop met open trap naar 2e verdieping;
– Gezellige woonkamer met strakke gietvloer en gladde stucwerk wandafwerking. De woonkamer ligt aan de straatzijde en de 2 stuks Franse balkons met elektrisch bedienbare screens aan de buitenzijde passen goed bij de moderne woonkamer;
– Open keuken, gesitueerd aan de achterzijde, in parallelopstelling met spoeleiland. De keuken heeft een composiet aanrechtblad met betonnen spoelbak, gaskookplaat, afzuigschouw, hetelucht oven koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

Tweede verdieping
– Overloop met open trap naar de terrasverdieping;
– Slaapkamer 1, gesitueerd aan de voorzijde met Frans balkon;
– Slaapkamer 2, gesitueerd aan de voorzijde met Frans balkon;
– Slaapkamer 3, gesitueerd aan de achterzijde met Frans balkon, inloopkast tbv slaapkamer 1 ;
– Badkamer, gesitueerd aan de achterzijde met Frans balkon. De wanden zijn betegeld met witte wandtegels en op de vloer liggen zwarte tegels. Verder is er een ligbad met douche en regendouche glazen douchescherm, wastafelmeubel, 2e toilet en handdoekradiator aanwezig.

Derde verdieping
– Overloop met toegang tot het dakterras met Braziliaans leistenen wanden sauswerk;
– Dakterras.

Buitenruimte
– Balkon op de 1e verdieping in het verlengde van de woonkamer/woonkeuken met oppervlakte van ca. 5.14 x 2.95 m. en gesitueerd op het westen;
– Dakterras op de 4e verdieping. Er is zowel een zitgedeelte aan de voorzijde als ook aan de achterzijde. Totale terrasoppervlak is circa 22 m2.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Entree/gang: ca. 4.90 x 2.09 m., inclusief meterkast;
– Toiletruimte: ca. 1.00 x 1.30 m;
– Inpandige garage: ca. 5.80 x 5.15 m.;
– Slaap/studeerkamer 1: ca. 3.00 x 4.90/3.53 m.

Eerste verdieping
– Overloop: ca. 1.23 x 2.74 m.;
– Woonkeuken : ca. 5.15 x 3.54 m;
– Woonkamer ca. 5.15 x 7.10 m;
– Terras ca. 5.15 x 2.70 m

Tweede verdieping
– Overloop: ca. 2.74 x 1.36 m.;
– Slaapkamer 2, voorzijde: ca. 4.48 x 2.80 m.;
– Slaapkamer 3, voorzijde: ca. 5.41 x 2.80 m.;
– Slaapkamer 4, achterzijde: ca. 5.32 x 2.80 m.;
– Badkamer: ca. 3.53 x 2.28 m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie C, nummer 6889, groot 63 m².

ALGEMEEN
– Groot woonhuis verdeeld over 4 verdiepingen;
– “Unique buying point” is het dakterras met uitzicht op de rivier;
– Volledig geïsoleerd met een energielabel A;
– Aluminium kozijnen/ puien/ ramen/ deuren (voordeur + dakopbouw uitgezonderd);
– Maandelijkse bijdrage aan VvE € 19,03 ten behoeve van het onderhoud aan het gemeenschappelijk binnenterrein inclusief toegangspoort en toebehoren.
– Parkeren in inpandige garage bereikbaar via afgesloten binnenterrein

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast met o.a.: 7 groepen, 2 stuks aardlekschakelaars;
– Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel, merk Agpo Ferroli, bouwjaar 2004;
– Mechanisch ventilatiesysteem;
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: Vloerafwerking met Braziliaans leisteen. Glasvlies wandafwerking;
– Eerste verdieping: Gietvloer in ijsblauwe kleur. Spachtelputz wandafwerking op de overloop en in de woonkamer strakke stucwanden;
– Tweede verdieping: Laminaat vloerafwerking. Spachtelputz wandafwerking op de overloop. De wanden in de slaapkamer zijn afgewerkt met glasvlies wanden. Overloop bij toegang tot terras met Braziliaans leisteen en wanden sauswerk.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   tussenwoning

  • Adres

   Noorderstraat 45

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 RS

  • Status

   Beschikbaar

  • Bouwjaar

   2004

  • Inhoud

   500 m3

  • Woonoppervlakte

   144 m2

  • Perceelgrootte

   63 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.