WoningmakelaardijOverzichtMauritsweg 240 – Dordrecht
dordrecht
Mauritsweg 240
€ 175.000kosten koper

Schitterend 3 kamer appartement gelegen op ideale locatie. Dit 3 kamer appartement op de 1e verdieping heeft veel te bieden! De woonkamer is letterlijk ‘a room with a view’, want zeg nou zelf, “wie kijkt er vanuit zijn woonkamer op een park?” De 2 slaapkamers zijn ruim en comfortabel. De keuken is uitgevoerd in lichte […]

Schitterend 3 kamer appartement gelegen op ideale locatie. Dit 3 kamer appartement op de 1e verdieping heeft veel te bieden!

De woonkamer is letterlijk ‘a room with a view’, want zeg nou zelf, “wie kijkt er vanuit zijn woonkamer op een park?” De 2 slaapkamers zijn ruim en comfortabel. De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en een donker granieten aanrechtblad plus achterwand. In het rechte stuk is een gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser geplaatst. In de meubelwand is er een grote koelkast en een oven (defect). De sanitaire voorzieningen zijn helemaal op orde. Er is een badkamer met keurige betegeling, inloopdouche met glazendeur en wastafelmeubel. Verder is er een aparte wasruimte met opstelplaats voor de wasmachine, wasdroger en geiser. Tenslotte is het toilet uitgevoerd met frisse betegeling, wandcloset en fonteintje. Via de keuken en de wasruimte betreedt je het balkon aan de achterzijde van de woning. In het souterrain is er een eigen berging.

De ligging is gewoon perfect! Zeg nou zelf waar vindt je een appartement dat een rustige ligging heeft aan de rand van een park en nabij wijkwinkels, scholen en andere wijkvoorzieningen. Tevens op loopafstand van het centrum van de stad met al haar centrumvoorzieningen zoals NS station, winkels, restaurantjes en terrasjes e.d. Parkeren doe je gratis aan de openbare weg.

Conclusie? Prachtig appartement met goede voorzieningen, mooie plattegrond en ideale ligging. Zien we je snel aan de Mauritsweg?

INDELING:
Begane grond
– Entree met intercom installatie en trappenhuis, toegang tot de bergingen van de appartementen. Eigen berging.

1e Verdieping
– Entree/gang, toilet, meterkast, gang en wasruimte;
– Meterkast;
– Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, wandcloset en fontein;
– Wasruimte met opstelplaats wasmachine en wasdroger alsmede ophanging Vaillant geiser;
– Badkamer met donkere vloertegels en witte wandtegels, wastafelmeubel, inloopdouche met thermostaat kraan, afvoergootje en glazen deur. In de wanden zijn glazen bouwstenen verwerkt voor daglicht toetreding;
– Dichte keuken aan de achterzijde met rechte opstelling voorzien van granieten aanrechtblad, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2019), grote koelkast (2019). De oven is helaas defect;
– Balkon aan de achterzijde. De vloer is voorzien van een vloercoating. Door de ligging op het zuiden kunt u lang genieten van een heerlijk zonnetje!;
– Woonkamer met vrij uitzicht op het Weizigtpark;
– Slaapkamer 1 aan de voorzijde;
– Slaapkamer 2 aan de achterzijde.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN

Begane grond
– Entree en bellentableau.

2e Verdieping
– Entree/hal : ca. 5.00 x 1.50 m.
– Toilet : ca. 1.08 x 0.96 m.
– Badkamer : ca. 2.40 x 1.33 m.
– Wasruimte : ca. 5 m2.
– Woonkamer : ca. 6.26 x 4.07 m.
– Open keuken : ca. 4.17 x 2.25 m.
– Slaapkamer 1 : ca 3.70 x 3.40 m.
– Slaapkamer 2 : ca. 3.51 x 3.02 m.
– Balkon : ca. 3.42 x 1.47 m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie P, nummer 455 A39 (woning met berging).

ALGEMEEN
– Gezonde en actieve VvE, bijdrage € 199,00 per maand incl. € 82,- voorschot stookkosten;
– Grotendeels zijn de kozijnen van kunststof met isolerende beglazing. Aan de balkonzijde zijn de kozijnen van hout met enkel glas;
– Voorlopig energielabel E;

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: hoofdschakelaar, 9 groepen en 2 aardlekschakelaars;
– Verwarming is blokverwarming en warmwatervoorziening via Vaillant geiser;
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Stucwerk wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.

Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   portiekflat

  • Adres

   Mauritsweg 240

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 LS

  • Status

   Verkocht onder voorbehoud

  • Bouwjaar

   1956

  • Inhoud

   240 m3

  • Woonoppervlakte

   81 m2

  • Perceelgrootte

   -

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Mauritsweg 240 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Mauritsweg 240 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.