WoningmakelaardijOverzichtLuchtenburg 124 – Dordrecht
dordrecht
Luchtenburg 124
€ 325.000kosten koper

Bent u gesteld op uw privacy en combineert u dit het liefst met een speelse en eigenzinnige indeling? Dan is deze verrassende woning, met zowel een patiotuin als een achtertuin, geknipt voor u! Deze patiobungalow is uitermate geschikt voor mensen die een grote tuin een te grote belasting vinden. De patio en de achtertuin zijn […]

Bent u gesteld op uw privacy en combineert u dit het liefst met een speelse en eigenzinnige indeling? Dan is deze verrassende woning, met zowel een patiotuin als een achtertuin, geknipt voor u!

Deze patiobungalow is uitermate geschikt voor mensen die een grote tuin een te grote belasting vinden. De patio en de achtertuin zijn gezellig, makkelijk te onderhouden en bieden optimale privacy. Dat geldt overigens voor het gehele huis: 100% privacy gewaarborgd!

Doordat de garage is verbouwd tot slaapkamer kan er eventueel zorg verleend worden aan een inwonend kind of ouder of er kan desgewenst kantoor of praktijk aan huis gehouden worden.
Wat heeft deze woning u zoal te bieden?:
– 6 kamers;
– waarvan de slaapkamer op de begane grond beschikt over een praktische doucheruimte inclusief infrarood cabine;
– en waar u op de 1e en 2e verdieping nog een 4-tal slaapkamers tegenkomt;
– verder een patiogerichte eetkeuken, dé centrale plek in de woning;
– een tuingerichte woonkamer met oplopend plafond;
– een luxe vergrote badkamer;
– en een privé parkeerplaats voor de deur.
De aantrekkelijke indeling van de begane grond ziet u nergens in Dordrecht, behalve bij dit woontype waarvan er slechts een beperkt aantal gebouwd zijn. In feite bestaat de woning uit een voorgedeelte en een achtergedeelte (daar waar de woonkamer zich bevindt) waarbij de begane grond zich uitstrekt van de voorzijde naar de achterzijde van de woning met hiertussen een corridor en een beschutte patiotuin. De slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de 1e en 2e verdieping van het voorste gedeelte van de woning.

Al uw boodschappen kunt u doen in w.c. Sterrenburg en natuurgebied De Nieuwe Dordtse Biesbosch inclusief De Elzen, biedt u mooie recreatie mogelijkheden. Tevens is er een goede aansluiting op randweg N3, die de A15 met de A16 verbindt.

De eigenaar aan het woord:
‘26 jaar geleden zijn wij in deze woning komen wonen. Een gezin met 3 opgroeiende kinderen.
Voor ons was het ideale van deze woning de mogelijkheid om voor eenieder een eigen ruimte te hebben: de kinderen met hun vrienden bijvoorbeeld in de grote woonkamer en wij met onze vrienden heerlijk in de fijne eetkeuken. De indeling met de lange glazen gang/patio zorgt er voor dat iedereen zijn eigen privacy heeft. Wij hebben in deze woning met zoveel ruimten en mogelijkheden altijd heerlijk gewoond en hoefden ons niet druk te maken over tuinonderhoud. Er zijn slechts enkele van deze patiowoningen en de bewoners blijven over het algemeen hier lang wonen’.

INDELING
Begane grond
– Voorportaal;
– Entree, gang met meterkast, toiletruimte en trapkast;
– Toiletruimte, met zwart/witte wand- en vloertegels, wit sanitair, hangcloset en hoekfontein;
– Woonkeuken met plavuizenvloer, schuifpui met toegang tot de patiotuin en corridor richting de woonkamer die achter de patiotuin is gesitueerd. De keuken is voorzien van een granietkleurig aanrechtblad, witte kastdeuren en diverse inbouwapparatuur, t.w.: gaskookplaat met ‘Teppanyaki’ elektrische bakplaat, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, quooker en een koel-/vriescombinatie;
– Slaapkamer I/werkkamer, gesitueerd aan de voorzijde met aangrenzend een badkamer/ douchegelegenheid. De slaap-/werkkamer beschikt over een elektrisch bedienbaar, aluminium rolluik.
– Badkamer/douchegelegenheid grenzend aan slaapkamer I voorzien van een inloopdouche en een wastafel;
– Woonkamer voorzien van een schuifpui richting de achtertuin, glazen pui met zicht richting de patiotuin en woonkeuken, houtkachel en schuin oplopend plafond (Lessenaarsdak).

Eerste verdieping
– Overloop in L-vorm met stookkast trapopgang naar de tweede verdieping;
– Slaapkamer 1 gesitueerd aan de voorzijde, met schuifkastenwand over de gehele breedte incl. lichtlijst. Het plafond in deze kamer is schuin oplopend wat een ruimtelijk effect geeft;
– Slaapkamer 2 gesitueerd aan de achterzijde;
– Slaapkamer 3 gesitueerd aan de achterzijde;
– Ruime badkamer, die in 2005/2006 is vergroot en luxueus is aangelegd met hardstenen vloertegels, witte wandtegels, glad stucplafond met inbouwspots, wit sanitair van het luxemerk “Joop” t.w.: extra groot ligbad, douchecabine/ inloopdouche, hangcloset, duo- wastafelmeubel, spiegelkastenwand en een designradiator. De vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping
– Overloop;
– Slaapkamer 4, ruime zolderslaapkamer met dakkapel, dakraam, wastafel, aansluiting voor wasapparatuur en een drietal inbouwkasten.

BUITENSHUIS
– Voorportaal: afm.: 2.10 x 1.93 m.
– Patiotuin: afm.: 5.04 x 3.74 m.
– Achtertuin: afm. ca. 5.04 x 5.40 m., gesitueerd op het westen met achterom. Omheind met houten schuttingdelen en voorzien van een houten schuur.
– Vrijstaande, houten schuur: afm. 1.96 x 2.94 m.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond (plafondhoogte ca. 2.45 m.)
– Voorportaal: ca. 2.10 x 1.93 m.
– Toiletruimte: ca. 0.94 x 1.20 m.
– Woonkeuken: ca. 3.82 x 5.40 m.
– Slaapkamer I/werkkamer: ca. 2.72 x 3.35 m.
– Badkamer/douchegelegenheid: ca. 1.22 x 3.03 m.
– Woonkamer: ca. 5.70 x 5.40 m.

Eerste verdieping (plafondhoogte ca. 2.36 m.)
– Overloop: ca. 3.38 x 2.09/1.00 m.
– Slaapkamer 1, voorzijde: ca. 5.40 x 4.18/3.34 m.
– Slaapkamer 2, achterzijde: ca. 3.26 x 3.70/3.23 m.
– Slaapkamer 3, achterzijde: ca. 3.70 x 2.02 m.
– Badkamer, midden: ca. 3.26 x 3.03/1/20 m.

Tweede verdieping (nokhoogte ca. 3.18 m.)
– Overloop: ca. 0.80 x 0.92 m.
– Slaapkamer 4: ca. 5.08 x 4.39 m. (op vloerniveau 7.90 x 4.39 m.)

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 5502, groot 176 m².

ALGEMEEN
– Dakisolatie, spouwmuren, gedeeltelijk isolerende beglazing;
– Begane grondverdieping vrijwel geheel v.v. isolerende beglazing, eerste verdieping geheel enkel glas en tweede verdieping geheel v.v. isolerende beglazing;
– Keramisch pannendak + bitumineuze dakbedekking;
– Betonnen vloeren;
– Hardhouten kozijnen;
– Kunststof kantelschuifpui op de begane grond;
– Wandafwerking door de gehele woning voorzien van spachtelputz.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting elektra woning bestaat uit 8 groepen en een aardlekschakelaar;
– Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een cv-combiketel (Intergas HR, geplaatst in februari 2020);
– Centraal mechanisch afzuigsysteem;
– Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: Plavuizenvloer. Spachtelputz wandafwerking.
– Eerste verdieping: Laminaat vloerafwerking. Spachtelputz wandafwerking.
– Tweede verdieping: Vinyl vloerafwerking. Spachtelputz wandafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   hoekwoning

  • Adres

   Luchtenburg 124

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 AR

  • Status

   Beschikbaar

  • Bouwjaar

   1981

  • Inhoud

   500 m3

  • Woonoppervlakte

   180 m2

  • Perceelgrootte

   176 m2

  • Zonligging

   west

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Luchtenburg 124 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Luchtenburg 124 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.