WoningmakelaardijOverzichtKees Boekelaan 17 – Dordrecht
dordrecht
Kees Boekelaan 17
€ 290.000kosten koper

Deze royale 5-kamer eengezinswoning heeft naast de diepe achtertuin op het westen (ca.14 m.) ook een volwaardige voortuin (ca. 10 m. diep). Het effect hiervan is dat deze woning ‘prettig in z’n jas zit’ met voldoende lucht en ruimte om de woning. Door de grote lichtopbrengst van de kozijnen is het woonklimaat zeer aangenaam. Door […]

Deze royale 5-kamer eengezinswoning heeft naast de diepe achtertuin op het westen (ca.14 m.) ook een volwaardige voortuin (ca. 10 m. diep). Het effect hiervan is dat deze woning ‘prettig in z’n jas zit’ met voldoende lucht en ruimte om de woning. Door de grote lichtopbrengst van de kozijnen is het woonklimaat zeer aangenaam. Door de opzet en indeling is de woning met recht een echte familiewoning te noemen!

De woning ligt in de sterk ontwikkelende wijk Nieuw Land van Valk met diverse aansprekende typen nieuwbouwwoningen en natuurlijk het belendende Leerpark.

Naast de woonkamer, biedt deze woning u o.a. een half open keuken met een nette witte inrichting met diverse apparatuur, 3 slaapkamers en een badkamer (met o.a. een ligbad en een hangcloset) op de 1e verdieping en een grote zolderkamer met dakkapel t.p.v. de 2e verdieping, waar u ook veel praktische bergruimte treft.

In de directe omgeving vindt u o.a. diverse scholen, een Plus supermarkt en bloemenzaak Erica. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus) is uitstekend. Het Centraal Station van Dordrecht en het centrum zijn enkele fietsminuten van de woning. Ten slotte is er een goede aansluiting op de N3, A15 of A16.

INDELING:
Begane grond
– Entree, hal, meterkast, toilet en trap naar 1e verdieping;
– Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
– Fijne woonkamer met toegang tot halfopen keuken;
– Halfopen keuken met witte inrichting in hoekopstelling met enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden. App. (Siemens): rvs afzuigkap, 5-pits inductieplaat, hete lucht oven, magnetron, vaatwasser en een koel/-vriescombinatie.

Eerste verdieping
– Overloop, trap naar 2e verdieping;
– Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde;
– Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde;
– Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde;
– Moderne badkamer (2014), gelegen aan de voorzijde met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel, hangcloset, ligbad met thermostaatkraan en spatscherm, raamkozijn, verlaagd plafond met spots en een designradiator.

Tweede verdieping
– Voorzolder met opstelplaats cv-combiketel, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem, bergruimte achter knieschot;
– Grote zolderkamer met dakkapel, bergruimte achter knieschot.

Buitenshuis
– Voortuin van circa 10 meter diep en circa 6 meter breed, gesitueerd op het oosten. Aangelegd met Chinees hardsteen, een grote sierborder en split.
– Grote zonnige achtertuin van circa 14 meter diep en circa 6 meter breed, gesitueerd op het westen. Omheind met achterom en aangelegd met o.a. Chinees hardsteen. In de tuin staat een houten chaletberging, afm. ca. 3.63x 4.84 m.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Entree/ hal: 4.28 x 2.35 m. (incl. trap en toilet)
– Toilet: 1.20 x 0.98 m.
– Woonkamer: 3.62 x 7.87 m.
– Halfopen keuken: 2.35 x 3.57 m.

Eerste verdieping
– Overloop: 2.35 x 1.85 m. (incl. trapgat)
– Slaapkamer 1, achterzijde: 3.63 x 4.14/ 4.80 m.
– Slaapkamer 2, voorzijde: 3.63 x 3.02/ 3.70 m.
– Slaapkamer 3, achterzijde: 3.83 x 2.35 m.
– Badkamer: 2.00 x 2.35 m.

Tweede verdieping
– Overloop 2.35 x 3.79 m. (incl. trapgat)
– Slaapkamer; 3.62 x 5.56 m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4697, groot 204 m² + 1/17e onverdeeld aandeel in een mandelig aangrenzend pad, kadastraal bekend: Gemeente Dordrecht, sectie N nummer 4712.

ALGEMEEN
– Betonnen dakpannen;
– Betonnen vloeren;
– Houten kozijnen;
– Isolerende beglazing;
– Gratis parkeren langs de openbare weg in de directe omgeving.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaat uit 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
– Verwarming via een gasgestookte cv-combiketel van het merk Remeha, type Avanta, productiejaar 2010;
– Mechanisch ventilatiesysteem;
– Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: spachtelputz wandafwerking en laminaat vloerafwerking.
– Eerste verdieping: spachtelputz wandafwerking en laminaat vloerafwerking.
– Tweede verdieping: spachtelputz wandafwerking en laminaat vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   tussenwoning

  • Adres

   Kees Boekelaan 17

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 KH

  • Status

   Beschikbaar

  • Bouwjaar

   1972

  • Inhoud

   380 m3

  • Woonoppervlakte

   121 m2

  • Perceelgrootte

   204 m2

  • Zonligging

   west

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Kees Boekelaan 17 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Kees Boekelaan 17 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.