WoningmakelaardijOverzichtKees Boekelaan 13 – Dordrecht
dordrecht
Kees Boekelaan 13
€ 289.000kosten koper

Wat een leuk huis zeg! Ruim, licht en (bijna) instapklaar voor de volgende bewoners. Wat bedoelen we met bijna instapklaar? Welnu, het enige dat nog moet worden gedaan is de wanden sauzen of behangen en iets op de vloer leggen. De huidige eigenaren hebben de woning geheel laten stucen, hebben de badkamer geheel vernieuwd en […]

Wat een leuk huis zeg! Ruim, licht en (bijna) instapklaar voor de volgende bewoners. Wat bedoelen we met bijna instapklaar? Welnu, het enige dat nog moet worden gedaan is de wanden sauzen of behangen en iets op de vloer leggen. De huidige eigenaren hebben de woning geheel laten stucen, hebben de badkamer geheel vernieuwd en hebben de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Verder is de keuken keurig en voorzien van een witte keukenopstelling met inbouwapparatuur. De toilet is deels betegeld en is voorzien van een wandcloset met fonteintje.
De voortuinen aan de Kees Boekenlaan zijn met 10 meter diep erg ruim te noemen. De afstand tot de woningen aan de andere kant van de straat is hierdoor groot hetgeen een pluspunt is voor het woongenot. Dit geldt ook voor de achtertuin want die is maar liefst 14 meter diep!

Bijzonder aan deze woning uit 1972 is dat alle vloeren van beton zijn. Er is hier bovendien geen sprake van een kwaaitaal vloer. Het woonhuis ligt in de wijk Land van Valk dicht tegen het Leerpark aan. Rondom de woning zijn de laatste jaren veel nieuwe woning gebouwd waardoor de wijk een extra goede woonbeleving heeft. De ligging is gunstig. Zo bevindt de Plus supermarkt zich op loopafstand en zijn er openbaar vervoer mogelijkheden zoals bus en NS station op korte afstand gelegen. Andere wijkvoorzieningen zoals scholen vindt je volop in de omgeving van de woning. Ook de binnenstad van Dordrecht is niet ver. Er is een goede ontsluiting vanuit de wijk en binnen een mum van tijd zit je op de N3 of de A16 en A15.

INDELING

Begane grond (plafondhoogte ca. 2.50 m.)
– Entree van de woning en ruime hal met trapopgang, meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonruimte;
– Meterkast met hoofdschakelaar, 3 aardlekschakelaars en 9 groepen;
– Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje;
– Doorzon woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin;
– Open keuken met inrichting in rechte opstelling met composiet aanrechtblad, gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

1e Verdieping (plafondhoogte ca. 2.50 m.)
– Overloop;
– Slaapkamer I. Ouder slaapkamer aan de achterzijde van de woning;
– Slaapkamer II aan de voorzijde van de woning;
– Slaapkamer III aan de achterzijde gelegen;
– Geheel vernieuwde en zelfs nog nooit gebruikte badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel, wandcloset en handdoekradiator. Moderne vloer- en wandtegels;

2e Verdieping
– Overloop met ophanging van de cv ketel (Remeha Avanta uit 2015), box voor de mechanische ventilatie en 4 pans dak luikje;
– Zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde;

Buitenshuis
– Grote voortuin van circa 10 meter diep. Dit is niet alleen erg fijn omdat je hier kan genieten van de ochtendzon maar dit geeft ook nog eens extra veel ruimte;
– De achtertuin is ideaal gesitueerd op het westen. Dit betekent veel zon in de tuin en een lichte woonkamer. In de tuin staat een stenen berging met daarachter nog een stukje ‘bonus tuin’. Er is een achterom.

AFMETINGEN/OPPERVLAKTEN

Verhoogde etage
– Entree en hal ca. 6 m2;
– Toilet ca 1,00 x 0,88 m;
– Woonkamer ca. 7,87 x 3,62m;
– Keuken ca. 3,59 x 2,35m;

1e Etage
– Overloop ca. 4 m2;
– Slaapkamer I ca. 4,79 x 3,63m;
– Slaapkamer II ca. 3,04 x 3,63m;
– Slaapkamer III ca. 3,83 x 2,35m;
– Badkamer ca. 2,35 x 2,00m;

2e Etage
– Voorzolder ca. 3.80 x 3 m2;
– Zolderkamer ca. 3.80 x 3.62 plus dakkapel van ca. 1.70 x 2.40m;

Tuin (zie plattegrond voor indeling)
– Achtertuin ca. 14.00 x 6.00m;
– Voortuin ca. 10.00 x 6.00m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4695, groot 204 m2.

ALGEMEEN
– Leuke ligging in land van Valk;
– Zonnig, groen en veel privacy;
– Hele lichte woning;
– Goede keuken en nieuwe badkamer;
– Alle wanden zijn gestuct;
– Parkeergelegenheid aan de openbare weg;
– Alle wijkvoorzieningen nabij gelegen;
– Oplevering in overleg.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 9 groepen en 3 aardlekschakelaar;
– Verwarming middels gasgestookte cv-combiketel van het Merk Remeha, type Avanta, bouwjaar ketel 2015;
– Mechanisch ventilatie systeem.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond vloer en die van de 1ste verdieping hebben geen afwerking. De vloer is van beton. Vloer 2e verdieping is afgewerkt met een goede kwaliteit vinyl in een lichte grijze kleur;
– Alle wanden in de woning zijn voorzien van glad stucwerk en klaar om te worden gesausd of te worden behangen;
– Gedeeltelijk betegelde toilet. Badkamer is geheel betegeld.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   tussenwoning

  • Adres

   Kees Boekelaan 13

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 KH

  • Status

   Verkocht

  • Bouwjaar

   1972

  • Inhoud

   385 m3

  • Woonoppervlakte

   123 m2

  • Perceelgrootte

   204 m2

  • Zonligging

   west

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Kees Boekelaan 13 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Kees Boekelaan 13 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.