WoningmakelaardijOverzichtJohanna Naber-erf 430 – Dordrecht
dordrecht
Johanna Naber-erf 430
€ 250.000kosten koper

Speels opgezet 3-kamer appartement (1 van de 4 grootste type appartementen!) met een royale serre (ca. 14 m², gesitueerd op het zuiden), gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig en representatief appartementengebouw met lift (genaamd Crescend) in de wijk Stadspolders. Het appartement beschikt over een eigen berging en een eigen onoverdekte parkeerplaats op het […]

Speels opgezet 3-kamer appartement (1 van de 4 grootste type appartementen!) met een royale serre (ca. 14 m², gesitueerd op het zuiden), gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig en representatief appartementengebouw met lift (genaamd Crescend) in de wijk Stadspolders. Het appartement beschikt over een eigen berging en een eigen onoverdekte parkeerplaats op het afsluitbare achtergelegen parkeerterrein.

Het Crescend is energiezuinig qua opzet, zo is er ca. 19 m² aan zonnepanelen (t.b.v. de stroomvoorziening van de algemene ruimten) geïnstalleerd in de voorgevel en ca. 54 m² aan zonnecollectoren op het dak van het gebouw (t.b.v. het leveren van een bijdrage van de zon in de opwarming van tapwater). De VvE is actief, betrokken en goed georganiseerd. Totaal 30 appartementen.

Het uitzicht aan de voorzijde is aantrekkelijk (vrij uitzicht en vanuit de serre is er een leuke doorkijk in de straat).

Het appartement heeft een grote woonkamer van ca. 34 m² en één van de twee slaapkamers kan gerust als ‘master bedroom’ (ca. 22 m²) betiteld worden.

Kortom een erg leuk appartement op een mooie locatie met een verrassende indeling en deel uit makend van een prima appartementengebouw. De Nieuwe Dordtse Biesbosch en de Merwelanden, de groene achtertuinen van Dordrecht, bevinden zich in nabijheid.

INDELING:
Begane grond
– Entree met intercom installatie, elektrisch bedienbare deur, lift en trappenhuis;
– Gemeenschappelijke fietsenstalling met toegang tot vuilcontainerruimte en de bergingen van de appartementen. Eigen berging.

1e Verdieping
– Entree/hal, toilet, technische ruimte, meterkast;
– Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, hoekfontein;
– Technische ruimte met opstelplaats cv-combiketel, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem, opstelplaats wasmachine;
– Grote woonkamer met deur naar de serre en slaapkamer 1;
– Serre aan de achterzijde (gesitueerd op het zuiden) met aluminium schuiframen en leuke uitzichten;
– Open keuken aan de voorzijde met recht keukenblok in mooie grijze kleurstelling, enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: rvs afzuigschouw, 4-pits gaskookplaat en een vaatwasser;
– Slaapkamer 1/ master bedroom aan de achterzijde met een deur naar de badkamer en de serre;
– Slaapkamer 2 aan de voorzijde;
– Badkamer in het midden met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, wastafel, douche, duo-bad en toilet.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN

Begane grond
– Eigen berging, afm. 2.16 x 2.68 m., voorzien van verlichting;
– Eigen parkeerplaats, ca. 4.30 m x 2.75 m., gesitueerd op afsluitbare achtergelegen parkeerterrein.

1e Verdieping (plafondhoogte ca. 2.42 m.)
– Entree/hal : ca. 5.32 x 1.28 m.
– Toilet : ca. 1.19 x 1.15 m.
– Technische ruimte: ca. 1.12 x 1.31 m.
– Woonkamer : ca. 8.66 x 3.92 m.
– Serre : ca. 1.86/ 3.34 5.50 m.
– Open keuken : ca. 3.45 x 2.12 m.
– Slaapkamer 1 : ca. 5.00 x 4.40 m.
– Badkamer : ca. 2.92 x 2.08 m.
– Slaapkamer 2 : ca. 1.96 x 3.00 m.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Y nummer 2425 A17.

ALGEMEEN
– Gezonde en actieve VvE, bijdrage € 193,- per maand;
– Voorlopig energielabel C;
– Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
– Houten kozijnen.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen en 2 aardlekschakelaars;
– Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Tzerra, ca. 2017);
– Intercominstallatie;
– Mechanisch ventilatiesysteem;
– Glasvezelaansluiting;
– Het Crescend is voorzien zonnepanelen en zonnecollectoren.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Structuurverf en behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.

Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   galerijflat

  • Adres

   Johanna Naber-erf 430

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 HM

  • Status

   Beschikbaar

  • Bouwjaar

   1999

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   94 m2

  • Perceelgrootte

   -

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Johanna Naber-erf 430 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Johanna Naber-erf 430 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.