WoningmakelaardijOverzichtHugo de Grootplein 48 – Dordrecht
dordrecht
Hugo de Grootplein 48
€ 165.000kosten koper

Yes! Instapklaar 2-kamer appartement met fijn balkon gelegen nabij het station en de gezellige binnenstad van Dordrecht! Dit luxe en modern afgewerkte appartement voorziet in een ruime woonkamer met vrij uitzicht, een moderne open keukeninrichting incl. eiland/stoere bar en div. apparatuur, een luxe badkamer met o.a. inloopdouche en een ruime slaapkamer. Voorts beschikt de woning […]

Yes! Instapklaar 2-kamer appartement met fijn balkon gelegen nabij het station en de gezellige binnenstad van Dordrecht!

Dit luxe en modern afgewerkte appartement voorziet in een ruime woonkamer met vrij uitzicht, een moderne open keukeninrichting incl. eiland/stoere bar en div. apparatuur, een luxe badkamer met o.a. inloopdouche en een ruime slaapkamer. Voorts beschikt de woning over een praktische berging in de onderbouw.

Het appartementencomplex met prima actieve VvE en liftinstallatie is gelegen om de hoek bij de bekende Viottakade en de Hugo de Grootlaan/Van Baerlestraat. Centrale ligging ten opzichte van winkels met vlakbij een supermarkt en uitvalswegen naar de A15, A16 en randweg N3. NS Station Dordrecht Centraal ligt op steenworp afstand, evenals het mooie Weizigtpark. Parkeren kan op het afgesloten gemeenschappelijke binnenterrein of aan de openbare weg (gratis).

Kortom: niet klussen, maar ‘zo’ verhuizen naar een appartement waar men zorgeloos kan wonen en genieten, en dat op een prima locatie in de wijk Krispijn met ook nog eens het gezellige historische centrum van Dordrecht in nabijheid!

INDELING
Begane grond
– Entree/portaal met bellentableau, hal met brievenbussen;
– Centrale hal met lift en trappenhuis.

4e verdieping
– Entree appartement, hal met meterkast, garderobe en vaste bergkast;
– Super lichte woonkamer gesitueerd aan de achterzijde, met vrij uitzicht, balkondeur en radiatorombouw;
– Moderne open keuken bestaande uit 2 secties. Wandopstelling met hoogglans fronten (wit), div. onderkasten, een bovenkast, kunststof werkblad, rvs spoelbak, apparatuur: rvs afzuigschouw, 4-pits gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser (45 cm van Siemens, 2017). Stoer eiland/vrijstaand bargedeelte met onderkasten- en laden. Voorts voorzien van een betegelde achterwand, mooie steenstrip wandafwerking op de zijwand en verlaagd plafond met spots. Wandkast met opstelplaats wasmachine en boiler.
– Slaapkamer gesitueerd aan de galerijzijde, ruime slaapkamer met vaste bergkast en radiatorombouw;
– Luxe badkamer gesitueerd in het midden, met geheel betegelde wanden (antraciet), lichtgrijze plavuizenvloer, wastafelmeubel, inloopdouche voorzien van “Sunshower” en thermostaatkraan, hangcloset. Verlaagd plafond met spots.

Buitenshuis
– Balkon van ca. 6 m² grenzend aan de woonkamer, gesitueerd op het oosten;
– Eigen berging van ca. 5 m² in de onderbouw;
– Afgesloten, gemeenschappelijk parkeerterrein voor bewoners.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Appartement
– Hal: ca. 5.25 x 1.20 m.
– Woonkamer: ca. 28 m² incl. open keuken
– Slaapkamer: ca. 3.10 x 3.90 m.
– Badkamer: ca. 3.10 x 1.20 m.
KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 8935 A38.

ALGEMEEN
– Hardhouten kozijnen, geheel voorzien van enkel glas met voorzetramen;
– Bijdrage Vereniging van Eigenaars € 148,64 per maand incl. voorschotbedrag stookkosten;
– Voorschotbedrag stookkosten ca. € 50,-.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Liftinstallatie;
– Verwarming via cv-blokverwarming;
– Warmwater via elektrisch gestookte boiler (Inventum huurboiler, 120 liter);
– Verdeelinrichting meterkast: 6 groepen, 2 aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
– Intercominstallatie;
– Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKING
– Spachtelputz wandafwerking, woonkamer gedeeltelijk voorzien van gestucte en gesausde wanden. Nette grey wash eikenlook laminaatvloer met groefje.

Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   portiekflat

  • Adres

   Hugo de Grootplein 48

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 EG

  • Status

   Beschikbaar

  • Bouwjaar

   1975

  • Inhoud

   145 m3

  • Woonoppervlakte

   51 m2

  • Perceelgrootte

   -

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Hugo de Grootplein 48 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Hugo de Grootplein 48 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.