WoningmakelaardijOverzichtHermann Hesse-erf 77 – Dordrecht
dordrecht
Hermann Hesse-erf 77
€ 225.000kosten koper

Geliefd type woning in twee bouwlagen met een comfortabele indeling. Prettig is dat u voor de deur op eigen grond kan parkeren en een andere pré is de zonnige, op het westen, gesitueerde achtertuin. Naast de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren beschikt deze woning over een open keuken met diverse apparatuur, 3 slaapkamers en een […]

Geliefd type woning in twee bouwlagen met een comfortabele indeling. Prettig is dat u voor de deur op eigen grond kan parkeren en een andere pré is de zonnige, op het westen, gesitueerde achtertuin.

Naast de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren beschikt deze woning over een open keuken met diverse apparatuur, 3 slaapkamers en een badkamer met o.a. een douchecabine en een hangcloset. In de tuin staat een stenen schuur, handig voor de fiets en om te kunnen klussen. In ca. 2015/ 2016 is tegen de achtergevel een lounge overkapping aangebracht waar het goed vertoeven is.

De centrale ligging in de wijk is ideaal naast winkelcentrum Stadspolders aan het Pearl Buck-erf, maar ook met het grotere winkelcentrum Bieshof in nabijheid en NS Station Stadpolders. Met de fiets bent u zo in De Nieuwe Dordtse Biesbosch en recreatiegebied De Merwelanden. De auto brengt u snel op de N3, welke aansluit op de A15 en A16.

INDELING

Begane Grond
– Entree, hal, toilet, meterkast, trap naar de verdieping, toegang tot de woonkamer;
– Toilet met grotendeels betegelde wanden, plavuizenvloer, wit sanitair, hangcloset, fontein;
– Tuingerichte woonkamer met trapkast en openslaande tuindeuren;
– Open keuken in 2 secties met witte inrichting met o.a. een granieten werkblad, een enkele rvs spoelbak met een elektrische close-in boiler, diverse onderkasten, laden, app.: rvs afzuigunit, een inductiekookplaat en een vaatwasser. De wandsectie is voorzien van een combimagnetron en diverse kastruimte.

Verdieping
– Overloop met stookkast;
– Stookkast met opstelplaats cv-combiketel en hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem;
– Slaapkamer 1, aan de voorzijde, open schuifdeurkast;
– Slaapkamer 2, aan de achterzijde;
– Slaapkamer 3, aan de achterzijde;
– Badkamer aan de voorzijde met grotendeels betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafel, een douchecabine, een hangcloset, een designradiator en de opstelplaats t.b.v. de wasmachine.

Buitenshuis
– Achtertuin, afm. ca. 12.00 m. diep en ca. 5.40 m. breed, gesitueerd op het westen. Omheind met achterom. Aangelegd/ ingericht met o.a. een lounge overkapping met een kunststof vlonderterras, gras, betontegels en een appelboom. Buitenkraan aanwezig.
– Voortuin, afm. ca. 6.05 diep en x ca. 5.40 m. breed, gesitueerd op het oosten. Aangelegd met betontegels. Parkeergelegenheid voor 1 à 2 personenauto’s.
– Schuur in de achtertuin, afm. ca. 3.70 x 1.90 m., halfsteens gebouwd, een betonnen vloer en v.v. elektra.

AFMETINGEN/OPPERVLAKTEN

Begane grond
– Entree/ hal ca. 2.82 x 2.09 m.;
– Toilet ca. 0.94 x 1.20 m;
– Woonkamer ca. 5.83 x 5.15 m.;
– Open keuken ca. 2.40 x 3.00 m.;

Verdieping
– Overloop ca. 0.96 x 2.74 m.;
– Stookkast ca. 0.88 x 0.73 m.;
– Slaapkamer 1 v/z ca. 3.20 x 4.14 m.;
– Slaapkamer 2 a/z ca. 3.02/ 2.19 x 4.09 m.;
– Slaapkamer 3 a/z ca. 3.09 x 2.92 m.;
– Badkamer v/z ca. 2.30 x 1.90 m.;

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 2597, groot 154 m².

ALGEMEEN
– Volledig geïsoleerd vanuit de bouw, voorlopig energielabel C;
– Houten kozijnen;
– Betonnen plat dakconstructie met bitumineuze dakbedekking gedekt.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 5 groepen, een 2-fase groep, een 3-fase groep + aardlekbeveiliging;
– Verwarming middels gasgestookte cv-combiketel (Remeha W23, ca. 2002) met radiatoren;
– Mechanisch ventilatie systeem;
– Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: structuurverf wandafwerking. Plavuizen vloer en houten vloerdelen.
– Verdieping: structuurverf en glasvliesbehang wandafwerking. Vloerbedekking, laminaat en houten vloerdelen vloerafwerking.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   tussenwoning

  • Adres

   Hermann Hesse-erf 77

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 BK

  • Status

   Verkocht onder voorbehoud

  • Bouwjaar

   1982

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   85 m2

  • Perceelgrootte

   154 m2

  • Zonligging

   west

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Hermann Hesse-erf 77 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Hermann Hesse-erf 77 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.