WoningmakelaardijOverzichtEigenhaard 52 – Dordrecht
dordrecht
Eigenhaard 52
€ 195.000kosten koper

Wat een charmante stadswoning is dit! Deze halfvrijstaande 2-laagse woning (3 kamers) is gelegen in een gezellige straat, op loopafstand van het Centraal Station en nabij de historische binnenstad van Dordrecht. De woning is in de breedte gebouwd en heeft heerlijk hoge plafonds (begane grond ca. 3.00 m. en verdieping 2.75 m.), wat voor een […]

Wat een charmante stadswoning is dit!

Deze halfvrijstaande 2-laagse woning (3 kamers) is gelegen in een gezellige straat, op loopafstand van het Centraal Station en nabij de historische binnenstad van Dordrecht.

De woning is in de breedte gebouwd en heeft heerlijk hoge plafonds (begane grond ca. 3.00 m. en verdieping 2.75 m.), wat voor een gave ruimtelijke beleving zorgt! Daarnaast voorziet de woning in een hedendaags interieur en afwerking met overwegend gestucte en gesausde wanden, stucplafonds en mooie laminaatvloeren. De keuken-, badkamer- en toiletgroep zijn modern en bovendien keurig verzorgd. Verder voorziet de woning in 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een echte ‘walk-in-closet’.

Noemenswaardig is de vernieuwde dakbedekking (hoofddak én berging), de geplaatste kunststof kozijnen door de gehele woning, de praktische inpandige berging en de mogelijkheid tot het creëren van een dakterras.

Kortom, een aantrekkelijke woning gesitueerd in een leuke buurt met fraaie gevels, op korte afstand van het stadscentrum, centraal station, Park Merwestein en uitvalswegen!

INDELING
Begane grond
– Entree/hal met meterkast en garderobe;
– Sfeervolle woonkamer met een ca. 3.00 m. hoog stucplafond, stucwanden, trapopgang naar de verdieping en een flinke trapkast;
– Open keuken (ca. 2015) met kunststof keukeninrichting in L-opstelling (hoogglans wit), antraciet werkblad, rvs spoelbak, onder- en bovenkasten, laden, apparatuur: rvs afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combioven, koelkast met vriesvak, en een vaatwasser (45 cm);
– Praktische inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Doorloop naar het toilet;
– Modern toilet (ca. 2017) met gedeeltelijk betegelde wanden, laminaatvloer en een hangend closet.

Verdieping
– Ruime overloop waarbij gelijk de plafondhoogte (ca. 2.75 m.) opvalt, met een zijraam, cv-kast en extra ruimte voor een kast;
– Slaapkamer 1, ruime slaapkamer met ‘walk-in-closet’ en deur naar plat dak/balkon;
– Slaapkamer 2;
– Moderne badkamer met geheel betegelde wanden (wit), houtlook plavuizenvloer, wit sanitair, ruime inloopdouche met thermostaatkraan en glazen schuifdeur, wastafelmeubel, duoblok toilet, design radiator en mechanische ventilatie.

BUITENHUIS
– Balkon verdieping: ca. 1.90 x 4.62 m.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Entree/hal: ca. 1.01 x 1.70 m.
– Woonkamer incl. open keuken: ca. 33 m²
– Inpandige berging: ca. 1.80 x 3.22 m.
– Toiletruimte: ca. 0.88 x 1.90 m.

Verdieping
– Overloop: ca. 2.12/2.38 x 4.26 m.
– Slaapkamer 1: ca. 3.44 x 3.38 m.
– Slaapkamer 2: ca. 2.14 x 2.24 m.
– Inloopkast: ca. 1.15 x 3.44 m.
– Badkamer: ca. 2.14 x 1.90 m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 10095, groot 50 m².

ALGEMEEN
– Gefundeerd ‘op staal’;
– Betonnen begane grond vloer, houten verdiepingsvloer;
– Vernieuwde bitumineuze dakbedekking t.p.v. hoofddak en berging (oktober 2019);
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen;
– Geheel voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. voordeur);
– Gedeeltelijk voorzetwanden;
– Mogelijkheid tot het creëren van een dakterras.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen en een aardlekschakelaar;
– Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas HRE, ca. 2016);
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: gestucte en gesausde wanden (incl. plafond), glasvlies behang t.p.v. hal. Mooie antraciet laminaattegels.
– Verdieping: gestucte en gesausde wanden (incl. plafond), glasvlies behang t.p.v. slaapkamer 2. Trendy grey wash eikenkleurig laminaat.
– De wanden zijn in ca. 2017 gestuct en gesausd, en de vloeren zijn in ca. 2015 gelegd.

?
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   halfvrijstaande woning

  • Adres

   Eigenhaard 52

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 EH

  • Status

   Beschikbaar

  • Bouwjaar

   1910

  • Inhoud

   275 m3

  • Woonoppervlakte

   78 m2

  • Perceelgrootte

   50 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.