WoningmakelaardijOverzichtEerste Reedwarsstraat 9 – Dordrecht
dordrecht
Eerste Reedwarsstraat 9
€ 195.000kosten koper

Om verliefd op te worden…. Súper charmante eengezinswoning met fijne achtertuin, gelegen op mooi perceel van 106 m² in de geliefde wijk Reeland/Indische buurt nabij het centraal station en de gezellige binnenstad van Dordrecht. Sfeer van huis uit? Jazeker! Een fraai vormgegeven en mooi detailleerde kopgevel met piron, een hoog balkenplafond in de woonkamer, op […]

Om verliefd op te worden….

Súper charmante eengezinswoning met fijne achtertuin, gelegen op mooi perceel van 106 m² in de geliefde wijk Reeland/Indische buurt nabij het centraal station en de gezellige binnenstad van Dordrecht.

Sfeer van huis uit? Jazeker! Een fraai vormgegeven en mooi detailleerde kopgevel met piron, een hoog balkenplafond in de woonkamer, op de verdieping een fraaie raampartij én natuurlijk de spantconstructie in het zicht.

De woning in een notendop. Op de begane grond een royale woonkamer, nette en complete keukeninrichting met inbouwapparatuur én een moderne badkamer uit 2016 met o.a. inloopdouche en toilet. De verdieping voorziet in een grote voorzolder*, goede slaapkamer en bergruimte.

*Deze woning is voorgesorteerd als 3-kamerwoning omdat er (desgewenst) ter plaatse van de voorzolder op eenvoudige wijze een slaapkamer met overloop is te realiseren, zie plattegrond.

De fijne, besloten achtertuin (N/W) van ca. 36 m² met volop zon vanuit het zuiden in combinatie met een aangebouwde, gepotdekselde berging maken het geheel helemaal af!

Kortom, een buitenkans om een karakteristieke woning te kopen op een prima locatie nabij alle centrumvoorzieningen!

OMSCHRIJVING
Begane grond
– Entree/hal met garderobe en glas-in-looddeur naar de woonkamer;
– Royale en sfeervolle woonkamer met hoog balkenplafond (ca. 2.80 m.), schouw, gestucte en gesausde wanden en een stalen spiltrap naar de verdieping;
– Keuken (achterzijde) met nette inrichting in 2 wandsecties (kleurstelling mintgroen), houten fronten, betonlook werkblad, rvs spoelbak, geheel betegelde wanden, diverse onder- en bovenkasten, laden. Apparatuur: afzuigschouw, 4-pits gaskookplaat, koelkast, gedateerde vriezer, oven en vaatwasser. Tuindeur, zijraam met ventilatiestrook en eetbarretje;
– Moderne badkamer (achterzijde) met geheel betegelde wanden (wit), mooie houtlook plavuizenvloer (lichtgrijs), wit sanitair, hangcloset, wastafelmeubel, inloopdouche met thermostaatkraan en designradiator. Aansluiting voor wasmachine en wasdroger, plafond met spots, mechanische afzuiging en een uitzetraam. Cv-kast.

Verdieping
– Ruime, sfeervolle voorzolder aan de voorzijde, met fraaie raampartij, spantconstructie in het zicht, 2 kunststof dakraampjes en een schuifwand;
– De voorzolder is desgewenst eenvoudig in te delen in een prima slaapkamer en overloop;
– Slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde, met 2 kunststof ramen en de spantenconstructie in het zicht.

BUITENSHUIS
– Achtertuin, afm. ca. 36 m², gesitueerd op het noordwesten (met volop zon vanuit het zuiden). Aangelegd met betontegels en een plantenborder. Omheind met houten schuttingdelen (geplaatst in ca. 2016);
– Aangebouwde berging, afm. ca. 4 m², v.v. houten gepotdekselde delen, betontegelvoer en elektra.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond (plafondhoogte ca. 2.80 m.)
– Entrée/hal: ca. 2 m²
– Woonkamer: ca. 37 m²
– Keuken: ca. 8 m²
– Badkamer: ca. 5 m²

Verdieping (hoogte onderkant nok ca. 2.54 m.)
– Voorzolder: ca. 21 m² vloeroppervlak (desgewenst in te delen als overloop
en slaapkamer)
– Slaapkamer, achterzijde: ca. 16 m² vloeroppervlak

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 507, groot 106 m².

ALGEMEEN
– Dakisolatie, vloerisolatie, nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing;
– Betonpannendak (ca. 2010);
– Overwegend houten kozijnen. Kunststof kozijnen t.p.v. slaapkamer;
– Houten constructievloeren. Betonvloer t.p.v. aanbouwgedeelte;
– De woning is ‘op staal’ gefundeerd;
– Riolering vernieuwd in 2016;
– Aansluiting t.b.v. elektrisch koken is aanwezig;
– Asbestcementpijp aanwezig bovendaks.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen, een 2-fase groep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
– Verwarming via een gasgestookte cv-ketel (Remeha Avanta, ca. 2013);
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Lichte laminaatvloeren, antraciet laminaattegels t.p.v. keuken;
– Verdieping: sauswerk wandafwerking. Grijseiken laminaat vloerafwerking.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   tussenwoning

  • Adres

   Eerste Reedwarsstraat 9

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 VK

  • Status

   Verkocht onder voorbehoud

  • Bouwjaar

   1910

  • Inhoud

   230 m3

  • Woonoppervlakte

   73 m2

  • Perceelgrootte

   106 m2

  • Zonligging

   noordwest

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Eerste Reedwarsstraat 9 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Eerste Reedwarsstraat 9 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.