WoningmakelaardijOverzichtBoris Pasternak-erf 54 – Dordrecht
dordrecht
Boris Pasternak-erf 54
€ 239.000kosten koper

Fantastisch leuk huis met karakter, verrassend veel ruimte en veel privacy! Deze zg. triowoning is héél bijzonder! En niet alleen op eerder genoemde aspecten maar ook op voorzieningenniveau scoort deze woning hoog. Zo heeft deze woning een hele riante woonkamer met schuifpui naar de tuin. Met gemak kan je een grote zithoek én een grote […]

Fantastisch leuk huis met karakter, verrassend veel ruimte en veel privacy! Deze zg. triowoning is héél bijzonder! En niet alleen op eerder genoemde aspecten maar ook op voorzieningenniveau scoort deze woning hoog. Zo heeft deze woning een hele riante woonkamer met schuifpui naar de tuin. Met gemak kan je een grote zithoek én een grote eet tafel met 6 stoelen kwijt. Ruimte genoeg! De keuken is open met een moderne keukenopstelling in hoekformatie én een apparatenwand. Er is veel praktische bergruimte door de vele lades. De inbouwapparatuur met o.a. een 6 pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, magnetron-oven en een koel-/vriescombinatie maken het compleet. Bij de keuken is er een fijne bijkeuken/ inpandige berging aanwezig. Handig voor je voorraad!

Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers. In de middelste is er de deur naar het dakterras van maar liefst ca. 20 m². De badkamer is netjes en deels betegeld. De lichtkoepel in het dak zorgt voor ventilatie en lichtinval. De wanden zijn deels betegeld en verder is er een ligbad, wastafel en een 2e toilet aanwezig.

De woning ligt in de wijk Stadspolders. In de nabijheid zijn goede wijkvoorzieningen aanwezig zoals winkels, scholen en openbaar vervoer voorzieningen waaronder een NS station. De tuin van de woning grenst aan een groenvoorziening met fietspad. Hierdoor is er sprake van een vrije ligging.

BEKNOPTE OMSCHRIJVING
Begane grond
– Hal met toegang tot meterkast, toiletruimte, en woonkamer;
– Toiletruimte met laaghangend reservoir en fonteintje. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld;
– Meterkast;
– Ruime woonkeuken met schuifpui naar de zonnige tuin;
– Moderne keuken in hoekopstelling voorzien van modern aanrechtblad, 6 pits gaskookplaat, afzuigkap, fraaie keukenkraan, combi oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie.;
– Inpandige berging/ bijkeuken met wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping
– Overloop;
– Slaapkamer I betreft de grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Er zijn 2 dakvensters aanwezig alsmede en vaste kastenwand;
– Slaapkamer II is de tussenkamer met deur naar het grote balkon;
– Slaapkamer III is de slaapkamer naast de badkamer;
– De badkamer is deels betegeld. Er is een ligbad alsmede een wastafel aanwezig. Voor daglicht en de nodige ventilatie is er een dakvenster aanwezig.

BUITENSHUIS
– Aan het Boris Pasternak-erf zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Vervolgens is er een pad naar de woning toe. Bij de entree van de woning is er de berging van ca. 4 m²;
– Er is een hele fijne en private achtertuin aanwezig met ligging op het noordoosten. Aan de achterzijde van de tuin is er een groenvoorziening waardoor je hier rustig en privé zit. Er is een achteruitgang aanwezig.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Entree/ hal : ca. 3 m²;
– Toilet : ca. 1.50 x 0.94m;
– Woonkamer : ca. 8.26 x 4.80/3.33m;
– Keuken : ca. 2.90 x 2.78m.
– Bijkeuken : ca 2.65 x 2.01m.

Eerste verdieping
– Overloop : ca. 4.5 m²;
– Berging met cv : ca. 1.5 m²;
– Slaapkamer 1 : ca. 4.74 x 2.70m;
– Slaapkamer 2 : ca. 2.68 x 2.54m;
– Slaapkamer 3 : ca. 3.20 x 2.68m;
– Badkamer : ca. 2.98 x 1.82m;
– Dakterras : ca 5.40 x 3.77m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 1273, groot 120 m²;

ALGEMEEN
– 4 kamer woning met 3 slaapkamers;
– Keurig onderhouden woning;
– Wijkvoorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer nabij gelegen;
– Woning voorzien van dubbel glas op een enkel raam na;
– Dakbedekking is in 2013 vervangen;
– Oplevering in overleg.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Meterkast met 7 groepen;
– Verwarming via cv combiketel 2001 (AWB Thermomaster);

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Vloeren voorzien van laminaat;
– Toilet met vloertegels en wanden gedeeltelijk met wandtegels;
– Badkamer is gedeeltelijk betegeld. Wanden met lichte wandtegels.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

  • Type

   hoekwoning

  • Adres

   Boris Pasternak-erf 54

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 BP

  • Status

   Verkocht onder voorbehoud

  • Bouwjaar

   1986

  • Inhoud

   320 m3

  • Woonoppervlakte

   99 m2

  • Perceelgrootte

   120 m2

  • Zonligging

   noordoost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   -

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Formulier woning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Boris Pasternak-erf 54 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Boris Pasternak-erf 54 - Dordrecht.

Privacy

Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
Ik sta open voor contact momenten.
Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
* = verplicht veld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.