• Op reis in je eigen stad! #ontdekdordrecht tips & hotspots

 • DORDRECHT
  Boris Pasternak-erf 46
  € 280.000kosten koper
  Voor diegene die een bijzonder woonhuis zoeken op een mooie en rustige locatie met openbaar groen. Deze zg. kwadrant woning heeft op de begane grond een mooie woonkamer met schuifpui naar de tuin. Bijzonderheid is dat de woning beschikt over een woonhuislift. De open keuken is modern en compleet met inbouwapparatuur. Handig is de bijkeuken/ inpandige berging. De verdieping is uitgebouwd waardoor er extra woonoppervlakte is ontstaan. Het huis is door zijn bijzonder vriendelijke architectuur echt...
  Voor diegene die een bijzonder woonhuis zoeken op een mooie en rustige locatie met openbaar groen. Deze zg. kwadrant woning heeft op de begane grond een mooie woonkamer met schuifpui naar de tuin. Bijzonderheid is dat de woning beschikt over een woonhuislift. De open keuken is modern en compleet met inbouwapparatuur. Handig is de bijkeuken/ inpandige berging. De verdieping is uitgebouwd waardoor er extra woonoppervlakte is ontstaan. Het huis is door zijn bijzonder vriendelijke architectuur echt uniek. De woning heeft een hele riante woonkamer met schuifpui naar de tuin. Er is ruimte genoeg voor een riante zitbank en een grote eettafel. De open keuken is modern en is voorzien van inbouwapparatuur. Direct naast de keuken ligt de bijkeuken met o.a. wasmachine opstelling en erg handig voor de keukenvoorraad.

  Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers. De badkamer is netjes en geheel betegeld. De wanden zijn keurig betegeld en verder is er een wastafelmeubel, douchecabine, wandcloset en handdoekradiator aanwezig.

  De woning ligt in de wijk Stadspolders. In de nabijheid zijn goede wijkvoorzieningen aanwezig zoals winkels, scholen en openbaar vervoer voorzieningen waaronder een NS station. De tuin van de woning grenst aan een groenvoorziening met fietspad. Hierdoor is er sprake van een vrije ligging.


  BEKNOPTE OMSCHRIJVING
  Begane grond
  - Hal met toegang tot meterkast, toiletruimte, en woonkamer;
  - Toiletruimte met verhoogde toiletpot en fonteintje. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld;
  - Meterkast;
  - Sfeervolle en ruime woonkamer met aluminium schuifpui naar de zonnige tuin;
  - Moderne keuken met parallelopstelling in neutrale kleur. Het aanrechtblad heeft een mooie contrasterende donkere kleur. De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast (2018), vaatwasser, apothekerskast;
  - Inpandige berging/ bijkeuken met wasmachine aansluiting.

  Eerste verdieping
  - Overloop met dakkoepel zodat het op de overloop lekker licht is;
  - Slaapkamer I betreft de grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Er zijn 2 dakvensters aanwezig;
  - Slaapkamer II;
  - Slaapkamer III;
  - Slaapkamer IV
  - De badkamer is geheel betegeld. Verder is er een wastafelmeubel, douchecabine, wandcloset en handdoekradiator aanwezig.

  BUITENSHUIS
  - Aan de Boris Pasternak-erf zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Bij de entree van de woning is er de berging van ca. 6.5 m² en in de achtertuin is er een houten chalet van ca.5 m²;
  - Er is een hele fijne en private achtertuin aanwezig met ligging op het zuidoosten. De breedte van de tuin is ca. 9.80 m en de diepte ca. 6.55 m. De met betontegels bestraatte tuin heeft een mooie erfafscheiding van betonnen palen en houten schuttingen en poort naar het fietspad achter de woning. Direct achter de woning is geen bebouwing maar een grasveld. Dit zorgt voor ongestoord woongenot (geen inkijk).

  AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
  Begane grond
  - Entree/ hal : ca. 3 m²;
  - Toilet : ca. 1.50 x 0.90 m;
  - Woonkamer : ca. 8.26 x 4.84/ 3.33 m;
  - Keuken : ca. 3.70 x 2.78 m.
  - Bijkeuken : ca 2.00 x 2.90 m.

  Eerste verdieping
  - Overloop : ca. 8 m²;
  - Berging met cv : ca. 1.7 m²;
  - Slaapkamer 1 : ca. 4.89 x 2.70 m;
  - Slaapkamer 2 : ca. 2.63 x 3.20 m;
  - Slaapkamer 3 : ca. 6 m² ;
  - Slaapkamer 4 : ca. 3.20 x 2.47 m;
  - Badkamer : ca. 1.90 x 1.45 m;

  KADASTER
  - Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 1274, groot 140 m²;

  ALGEMEEN
  - 5 Kamer woning met 4 slaapkamers;
  - Keurig onderhouden woning;
  - Woonhuis lift aanwezig dus ideaal voor mensen met een handicap;
  - Wijkvoorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer nabij gelegen;
  - Woning voorzien van dubbel glas;
  - Opbouw op het dakterras;
  - Oplevering in overleg.

  TECHNISCHE INSTALLATIES
  - Meterkast met 7 groepen, dubbele aardlekschakelaar;
  - Verwarming via cv combiketel (Remeha Avanta uit ca. 2008);
  - De woning heeft een woonhuislift van de woonkamer met de verdieping.

  WAND EN VLOERAFWERKINGEN
  - Laminaat vloerafwerking in de hal en in de slaapkamers. Woonkamer met parket. Granol wandafwerking in woonkamer. Wandafwerking in de slaapkamers met behang en kunststof wandpanelen;
  - Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met verhoogd toilet en fonteintje;
  - Badkamer is geheel betegeld.


  DISCLAIMER
  Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

  De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

  De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

  Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

  Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

  Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

  Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

  Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
   • Type

    Hoekwoning

   • Adres

    Boris Pasternak-erf 46

   • Plaats

    Dordrecht

   • Postcode

    3315 BP

   • Status

    Verkocht onder voorbehoud

   • Bouwjaar

    1986

   • Inhoud

    340 m3

   • Woonoppervlakte

    116 m2

   • Perceelgrootte

    140 m2

   • Zonligging

    Noordoost

   • Slaapkamers

    4

   • Garage

    Geen garage

   • Energieklasse

    -

   • Bijzonderheden

    -

  Neem contact op met Zoomer Makelaardij

  Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Boris Pasternak-erf 46)? Vul dan onderstaand formulier in.


   U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

   Privacy

   Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

   Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
   Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
   Ik sta open voor contact momenten.
   Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

   * = verplicht veld