In het groen en toch heel centraalperfecte ontsluiting om omliggende steden

Station Dordrecht

Dordrecht is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Binnen een half uur in Rotterdam en Breda.

Met de auto
Dordrecht ligt aan de A16 tussen Breda en Rotterdam en is ook vanaf de A15 snel bereikbaar.

Dordrecht – Rotterdam 23 km
Dordrecht – Breda 30 km
Dordrecht – Den Haag 50 km
Dordrecht – Utrecht 62 km

Met de trein en bus
De Merwede Lingelijn van Arriva en de treinen van de NS stoppen op het centraal station van Dordrecht.
Van het busstation van Qbuzz, gelegen naast het Centraal Station, vertrekken alle stads- en streekbussen. Lijn 10 vervoert je vanaf hier in enkele minuten naar de binnenstad.

Dordrecht – Rotterdam 15 min
Dordrecht – Breda 23 min
Dordrecht – Den Haag 42 min
Dordrecht – Utrecht 1 uur
Dordrecht – Amsterdam 1 uur

 

station Dordrecht

En ook via het water is Dordrecht goed bereikbaar!

De unieke waterbus brengt je zo naar Rotterdam en de omliggende plaatsen.

Met de boot
De waterbus vaart tussen Dordrecht, de Drechtsteden, Rotterdam en de Biesbosch. Fietsen mogen gratis mee aan boord. De waterbus naar Zwijndrecht vertrekt vanaf de Hooikade en alle andere lijnen vanaf de Merwekade. Je kunt betalen met de OVchipkaart of contant. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Gemakkelijk parkeren

en veel fietsvoorzieningen

Autoluwe binnenstad Dordrecht
Het autoluwe gebied in het historische stadscentrum geeft voetgangers de ruimte en is afgesloten voor autoverkeer. Parkeren is in dit gebied niet mogelijk. Maar er zijn genoeg mogelijkheden om te parkeren nabij het centrum! Zo is parkeren is de eerste 24 uur gratis op het parkeerterrein Weeskinderendijk. Of parkeer de auto in één van de parkeergarages in het centrum of bij het Energiehuis, volg hiervoor de parkeerverwijzingen of kijk op https://centrumdordrecht.nl/praktische-info/ 

Met de fiets
Fietsen, bromfietsen en scooters zijn gratis te stallen in de bewaakte fietsenstallingen Achterom (Raamstraat) en Statenplein (Kolfstraat). Tegen betaling kunt u de fiets ook stallen bij Bike Totaal Zwaan naast het centraal station, waar u tevens op de OV-fiets kunt stappen. Ook de Nextbikes, een deelfietssysteem, staan op diverse locaties in de stad. Bij de VVV kunt u terecht voor het huren van een gewone fiets of elektrische fiets.

Over Zoomer

Wij zijn Zoomer Makelaardij, een jong en professioneel makelaarskantoor met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij in Dordrecht en de Drechtsteden. We onderscheiden ons door visie, passie, doorzettingsvermogen en durf. Samen met u bepalen we de beste strategie naar een succesvolle (ver)koop van uw woning.