Een ambitieus stadsbestuurStuk voor stuk dragen we ons steentje bij aan het Dordrecht van nu en in de toekomst.

Dordrecht Dordrecht
“We vertalen de energie en kracht van de historie naar concrete projecten om Dordrecht ‘toekomstproof’ te maken: een gezonde, groene stad vol leven en ondernemerszin, om door te geven aan nieuwe generaties zelfbewuste ‘Eilanders’ en iedereen die daar bij wil horen en aan bij wil dragen.”

Dordrecht heeft een ambitieus stadsbestuur. Met 6 leidende principes zetten ze de reis naar 2030 in. Deze leidende principes helpen ons scherpe keuzes te maken en het beleid de komende vier jaar af te blijven stemmen op de bestemming, op de stad die we in 2030 willen zijn. We stellen ons bij elke keuze de vraag of dit bijdraagt aan de leidende principes.

Wat voor stad willen we in 2030 zijn? En welke leidende principes zijn hiervoor leidend? Lees hier meer over het coalitieakkoord 2018-2022
Coalitieakkoord-2018-2022-1Download
College-van-burgemeester-en-wethouders-2018-2022-2Download

Over Zoomer

Wij zijn Zoomer Makelaardij, een jong en professioneel makelaarskantoor met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij in Dordrecht en de Drechtsteden. We onderscheiden ons door visie, passie, doorzettingsvermogen en durf. Samen met u bepalen we de beste strategie naar een succesvolle (ver)koop van uw woning.