Ontdek DordrechtIn Dordrecht is nog genoeg te ‘exploren’. We geven je tips om je eigen stad te ontdekken. En deel het met je vrienden met een Dordtse kaart met je eigen foto!

Dordrecht is calling and I must go!

Laat je verrassen door je eigen stad. In Dordrecht is genoeg te ontdekken.

Dordrecht is één van de fijnste steden om te wonen. De historische binnenstad, leuke events en horeca en recreëren in het groen en op het water. Als makelaar met ruim 25 jaar ervaring en ons hart in Dordrecht kennen we de stad door en door. We voelen ons dan ook echte Dordtse ambassadeurs. We delen graag met jou waarom het er zo fijn wonen is.
Op deze nieuwe site vind je niet alleen een mooi woonaanbod maar ook tips om je eigen stad en hotspots in Dordrecht te ontdekken. Bijzondere plekken, leuke uitjes, verrassend vervoer, mooie gebouwen, unieke natuur…. Dat maakt Dordrecht de plek om te wonen, om te zijn, te beleven èn om deze zomer vakantie te vieren. Gewoon in je eigen stad!

Groeten uit Dordrecht!

Stuur je vrienden en familie een #ontdekdordrecht kaart

Geniet deze zomer van al het moois dat onze stad te bieden heeft en deel dit met je familie en vrienden. Een set van vijf unieke Dordtse ansichtkaarten is gratis af te halen bij Zoomer Makelaardij en ze liggen bij VVV, ANWB en verschillende hotspots in onze toffe stad!

En hier kun je de kaarten zelfs met je eigen foto downloaden en online versturen!

Ontdek Dordrecht makelaar Dordrecht
ls je op mobiel je foto wilt bekijken in een frame, graag naar beneden scrolle

UPLOAD JE FOTO EN MAAK JE EIGEN DORDTSE KAART

Zo gemakkelijk gaat het:

Voeg je foto toe
Voeg je foto toe
Voeg je foto toe
Voeg je foto toe
Voeg je foto toe

*Door je afbeelding te uploaden, ga je akkoord met de verwerking op deze website

OMHOOG OMLAAG LINKS RECHTS INZOOMEN UITZOOMEN Bepaal hier jouw positie van de foto

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.