Uw huis verkopenEén van onze makelaars komt graag bij u langs!

Als u uw huis wilt verkopen, dan wilt u uiteraard het maximale resultaat. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres! Wij bieden professionele verkoopbegeleiding en leggen onze werkwijze graag in vier stappen aan u uit.

Stap 1.

Kennismaking en verkoopadvies

Na onze kennismaking en opname van uw woning, ontvangt u aansluitend een compleet verkoopadvies dat bestaat uit: een advies vraagprijs, een uiteenzetting van onze werkwijze, welke promotietools wij u adviseren in te zetten, een voorstel voor onze courtage/bemiddelingskosten en informatie over welke kosten in onze dienstverlening begrepen zijn en welke eventuele extra kosten niet.

Stap 2.

Verkoopstrategie en marketingmiddelen

Aan de hand van ons verkoopadvies wordt in goed overleg met u de verkoopstrategie bepaald, uiteraard inclusief de prijsstelling. We stemmen samen af welke marketingmiddelen worden ingezet. Hierbij moet u o.a. denken aan:

Uiteraard promoten wij, indien wenselijk, uw woning ook op onze social media o.a. Facebook en Instagram.

Stap 3.

Woningverkoop van start

Wij begeleiden de bezichtigingen en zijn dan ook ’24/7′ bereikbaar voor potentiele kopers om zo snel mogelijk een bezichtiging in te plannen. En als we in overleg met u de juiste koper vinden begint het onderhandelen. Wij zorgen ervoor dat onze makelaars voor u de beste verkoopprijs realiseren in de verkooponderhandeling.

Stap 4.

Woning succesvol verkocht

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen gaan we de laatste stappen zetten. Wij stellen de koopakte voor u op en dragen zorg voor de ondertekening op een zo kort mogelijke termijn. Ter afsluiting van het verkoopproces behartigen wij uw belangen bij de eindinspectie/ oplevering van de woning en vergezellen wij u bij de eigendomsoverdracht van de woning bij de notaris.

Woningpresentatie
van topkwaliteit

Onder het mom van ‘een beeld zegt meer dan 1.000 woorden’ zorgt Zoomer Makelaardij voor een professionele presentatie van uw woning. Wij werken hiervoor samen met professionele vastgoedfotografen. Samen hebben wij een uitgekiend presentatiepakket voor u samengesteld. Een slimme bundeling van verschillende mediaproducten zorgt niet alleen voor een optimale presentatie van uw woning, maar ook voor een goede online vindbaarheid op Funda en andere woningsites.

WoonvideoclipJuiste sfeer en een completer beeld

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.