Taxatie van uw woning

Zoomer Makelaardij verzorgt gevalideerde (NWWI) taxaties in Dordrecht en de Drechtsteden. Onze taxateurs zijn gecertificeerd (RMT-RT) en de taxaties zijn conform de kwaliteitseisen van alle geldverstrekkers in Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte voor taxatie aan.

Een taxatie is een onafhankelijke, objectieve en deskundige waardering van uw woning door een gecertificeerd register taxateur. Een taxatierapport is nodig zodra er een financiering mee gemoeid is voor een lening/hypotheek met uw woning als onderpand. Een taxatierapport is de basis van de hypotheekverlening door de geldverstrekker. Voor een geldverstrekker dienen deze rapporten gevalideerd te zijn. Hiervoor is Zoomer Makelaardij aangesloten bij het NWWI (Nederland Woning Waarde Instituut).

Niet elk makelaarskantoor kan of mag taxeren omdat zij hiervoor niet de gecertificeerde makelaars, dus expertise, in huis heeft. Hier onderscheidt zich het “kaf van het koren “.

De taxateurs van Zoomer Makelaardij zijn gecertificeerd (RMT-RT). Ze staan ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient een taxateur aantoonbaar vakbekwaam te zijn. Dit wordt getoetst via het afleggen van examens, ook wordt gekeken naar het verleden, het beroep, de eerbaarheid en natuurlijk dient een taxateur zich te houden aan de gedragscode van het register en/of branchevereniging waar de taxateur zich aangesloten heeft. In ons geval het NVRT en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Vraag hier vrijblijvend een offerte voor taxatie aan.

In welke situaties heeft u een onafhankelijk (gevalideerd) taxatierapport nodig?

U heeft bijvoorbeeld een taxatierapport nodig wanneer u:

Er is niet altijd een gevalideerd taxatierapport nodig, een regulier (model)taxatierapport is dan afdoende. Deze situatie doet zich o.a. voor bij:

Laat Zoomer Makelaardij uw woning taxeren

P.S. ons kantoor verricht geen woz-taxaties en erfpachttaxaties. Dit laten wij over aan gespecialiseerde collega’s.

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.