Sssst… woningen in de stille verkoop!Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing.

Om uiteenlopende redenen komt het geregeld voor dat woningeigenaren die voornemens zijn om hun woning te koop te zetten, er voor kiezen om hun woning eerst in de ‘stille verkoop’ aan te bieden alvorens de verkoop wereldkundig te maken via internet en/of via social media. Een aanleiding hiertoe kan bijvoorbeeld zijn dat de verkopers een nieuwbouwwoning gekocht hebben die pas een jaar later opgeleverd wordt en zij bij voorkeur direct verhuizen van de oude naar de nieuwe woning, maar ook prive omstandigheden kunnen hier bijvoorbeeld debet aan zijn. Een koper dient dus geduld te betrachten, maar de bereidheid hiertoe kan worden beloond dat men in een vroeg stadium zicht heeft op de gedroomde nieuwe woning en hier rustig ‘naartoe kan leven’. Een aspect wat in dit kader op voorhand de aandacht verdient is de geldigheid van de hypotheekofferte van de koper.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Uw droomhuis niet gevonden tussen ons actieve aanbod? Wij hebben ook een aantal woningen te koop staan in de stille verkoop.

Parklaan Dordrecht, vraagprijs € 1.150.000,– k.k.

Oplevering: medio ca. 2021.
Vrijstaande villa in Wantij(park)buurt, bouwjaar 1958 en totaal gerenoveerd en uitgebreid in 2003, perceelgrootte 935 m², gebruiksoppervlakte ca. 236 m², 6 kamers, waaronder een living van ca. 47 m² en een leefkeuken van ca. 47 m², 4 slaapkamers, een werkkamer, een kelder, 2 toiletten en 2 badkamers, onder architectuur aangelegde tuin op het zuidwesten, vrijstaande stenen garage, oprit voor 6 auto’s. Mooie zichtlijnen van binnen naar buiten, veel privacy en een luxe interieur en afwerking.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Noorderhoofd Dordrecht, vraagprijs € 699.000,– k.k.

Oplevering: in overleg.

A view to a kill. Fantastisch uitzicht op de rivier en de stad vanuit dit riante 4-kamer penthouse, type maisonnette. Echt adembenemend! Bouwjaar 2003, gebruiksoppervlakte ca. 174 m² en een dakterras van ca. 24 m² met volop privacy. Eigen berging in de onderbouw en hier tevens een grote exclusieve parkeerplaats. Twee badkamers en 2 toiletten. Luxe uitgebreide keuken en een luxe interieur en afwerking. Solide VvE.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Korte Scheidingsweg Dordrecht, vraagprijs € 439.000,– k.k. 

Oplevering: in overleg.
Heerlijk wonen in een van de meest lommerrijke straten van Dordrecht….. de Korte Scheidingsweg in de wijk Land van Valk. Verrassend grote en aantrekkelijk ingedeelde 5-kamer woning met ca. 152 m² gebruiksoppervlakte. Bouwjaar 1929 en perceelgrootte 216 m². De royale erker woonkamer meet ca. 33 m² en de 4 slaapkamers zijn respectievelijk 9, 14, 18 en 19 m² groot (desgewenst is er een extra slaapkamer mogelijk). Twee dakkapellen, 2 balkons en 2 toiletten. Praktische kelder onder de keuken. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten (ca. 12.5 m. diep en ca. 6.05 m. breed) en beschikt over 2 schuren. Echt een heel plezierige (gezins)woning waarbij de goede lichtinval voor de eerste sfeerbeleving zorgt en hiernaast is de centrale ligging een groot pluspunt. Als koper dient u er rekening mee te houden dat er nog enkele opknapwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden om de woning uw eigen thuis te maken.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Johanna Naber-erf Dordrecht, vanafprijs € 250.000,– k.k.

Oplevering: ca. eind 2020.

Speels opgezet 3-kamer hoekappartement (1 van de 4 grootste type appartementen!) met een royale serre (ca. 14 m², gesitueerd op het zuiden), gelegen op de 1 e verdieping van een kleinschalig en representatief appartementengebouw met lift in de wijk Stadspolders. Bouwjaar 1999. Gebruiksoppervlakte ca. 94 m². Het appartement beschikt over een eigen berging en een eigen onoverdekte parkeerplaats op het afsluitbare achtergelegen parkeerterrein. Het appartement heeft een grote woonkamer van ca. 34 m² en één van de twee slaapkamers kan gerust als ‘master bedroom’ (ca. 22 m²) betiteld worden. Aantrekkelijk uitzicht op de directe omgeving. Solide VvE.

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.