Sssst… woningen in de stille verkoop!Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing.

Om uiteenlopende redenen komt het geregeld voor dat woningeigenaren die voornemens zijn om hun woning te koop te zetten, er voor kiezen om hun woning eerst in de ‘stille verkoop’ aan te bieden alvorens de verkoop wereldkundig te maken via internet en/of via social media. Een aanleiding hiertoe kan bijvoorbeeld zijn dat de verkopers een nieuwbouwwoning gekocht hebben die pas een jaar later opgeleverd wordt en zij bij voorkeur direct verhuizen van de oude naar de nieuwe woning, maar ook prive omstandigheden kunnen hier bijvoorbeeld debet aan zijn. Een koper dient dus geduld te betrachten, maar de bereidheid hiertoe kan worden beloond dat men in een vroeg stadium zicht heeft op de gedroomde nieuwe woning en hier rustig ‘naartoe kan leven’. Een aspect wat in dit kader op voorhand de aandacht verdient is de geldigheid van de hypotheekofferte van de koper.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Uw droomhuis niet gevonden tussen ons actieve aanbod? Wij hebben ook een aantal woningen te koop staan in de stille verkoop.

Kromhout Dordrecht, vraagprijs € 575.000,– k.k.

Oplevering: in overleg.

Riant half vrijstaand herenhuis met een karakteristieke voorgevel en binnenshuis prachtig behouden stijlkenmerken zoals glas-in-lood, kamer-en-suite en hoge ornamenten plafonds. Deze voormalige beneden-/bovenwoning blinkt uit in grote woonvertrekken, vele slaapkamers (6) en alles verdeeld over 3 woonlagen. Gelegen in het centrum van Dordrecht in de 19e eeuwse schil maar met een heerlijk buiten, royale achtertuin met veranda en grote berging (24 m²).
Bouwjaar circa 1890, perceelgrootte 256 m², gebruiksoppervlakte ca. 254 m², 8 kamers (waarvan 6 slaapkamers).

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Korte Scheidingsweg Dordrecht, vraagprijs € 439.000,– k.k. 

Oplevering: in overleg.

Heerlijk wonen in een van de meest lommerrijke straten van Dordrecht….. de Korte Scheidingsweg in de wijk Land van Valk. Verrassend grote en aantrekkelijk ingedeelde 5-kamer woning met ca. 152 m² gebruiksoppervlakte. Bouwjaar 1929 en perceelgrootte 216 m². De royale erker woonkamer meet ca. 33 m² en de 4 slaapkamers zijn respectievelijk 9, 14, 18 en 19 m² groot (desgewenst is er een extra slaapkamer mogelijk). Twee dakkapellen, 2 balkons en 2 toiletten. Praktische kelder onder de keuken. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten (ca. 12.5 m. diep en ca. 6.05 m. breed) en beschikt over 2 schuren. Echt een heel plezierige (gezins)woning waarbij de goede lichtinval voor de eerste sfeerbeleving zorgt en hiernaast is de centrale ligging een groot pluspunt. Als koper dient u er rekening mee te houden dat er nog enkele opknapwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden om de woning uw eigen thuis te maken.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.