Gratis verkoopadviesHeeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u advies over de juiste verkoopprijs? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling.

Een betrouwbaar en deskundig advies over de verkoopprijs en verkoopstrategie van uw woning

Zoomer Makelaardij is een jong bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in Dordrecht. Wij kennen de markt door en door en hebben een groot netwerk opgebouwd. Wij hechten waarde aan een heldere communicatie met persoonlijk contact en korte lijnen. We onderscheiden ons door visie, passie, doorzettingsvermogen en durf en bieden u graag een zorgeloos verkoopproces. 

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een verkoopadvies en geven antwoord op de volgende vragen:

Aansluitend ontvangt u netjes een compleet verkoopadvies zodat u alles op uw gemak kunt nalezen en op een rijtje kunt zetten. Op basis van ons gratis verkoopadvies kunt u vervolgens uw verkoopplan concretiseren.

Besluit u vervolgens daadwerkelijk om uw woning te koop te zetten, dan gaan we natuurlijk enthousiast en vol energie voor u aan de slag. We stemmen samen de definitieve vraagprijs en verkoopstrategie af en starten onze missie naar een succesvolle verkoop van uw woning.

Beslist u uiteindelijk anders, dan hebben we in ieder geval een goed gesprek gehad en heeft u kennis gemaakt met ons kantoor voor eventueel later!

 

Onze dienstenWoningmakelaardij

Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team hecht veel waarde aan een heldere communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact.