BedrijfsmakelaardijOverzichtBagijnhof 72 – Dordrecht
dordrecht
Bagijnhof 72
€ 950per maand

Karakteristiek winkelpand op prominente zichtlocatie! Het pand bestaat uit ca. 37 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 25 m² overige ruimte op de verdieping (pantryruimte en bijv. kantoor of opslag). Dit stadspand met fraaie ‘Dordtse gevel’ ligt op een ‘triple’ A locatie aan het vernieuwde Bagijnhof met als overburen o.a. MediaMarkt, C&A en […]

Karakteristiek winkelpand op prominente zichtlocatie!

Het pand bestaat uit ca. 37 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 25 m² overige ruimte op de verdieping (pantryruimte en bijv. kantoor of opslag).

Dit stadspand met fraaie ‘Dordtse gevel’ ligt op een ‘triple’ A locatie aan het vernieuwde Bagijnhof met als overburen o.a. MediaMarkt, C&A en de Hema. Aantrekkelijke winkelruimte op een echte ‘hot spot’ locatie in de Dordtse binnenstad!

ALGEMEEN
Dit winkelpand is gelegen in hartje centrum in een gebied wat begrensd wordt door de Vest, de Vriesestraat, de Sarisgang en de Bagijnhof. Kortom midden in het kernwinkelgebied. In de directe nabijheid bevinden zich diverse functies, zoals bijv.: detailhandel, dienstverlening, horeca, kantoordoeleinden en wonen.

METRAGE
Begane grond:
• Winkel-/verkoopruimte : ca. 37 m²

Verdieping:
• Overige/secundaire ruimte : ca. 25 m²

INDELING
Winkelgedeelte
Winkelruimte (ca. 37 m²) met grote etalageruit en vrij uitzicht richting de ‘stadsentree’ Johan de Wittstraat, toegangsdeur, brede vensterbank/radiator omkasting, meterkast en een trapopgang naar de verdieping. Achterin de winkelruimte bevindt zich een airco-unit.

Verdieping
Verkeersruimte/overloop, kantoor/opslagruimte (voorzijde), pantryruimte (achterzijde) met betegelde achterwand, eenvoudig pantryblok met 3 onderkasten, 2 laden, rvs werkblad incl. spoelbak en een close-in boiler. Eenvoudig toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair.

Kapverdieping
De kapverdieping behoort niet tot het verhuurde. Opstelplaats cv-ketel.

VOORZIENINGEN & INSTALLATIES
– Puibreedte 3.40 meter (incl. toegangsdeur);
– Meterkast (3 groepen en een krachtgroep);
– Elektrameter, gasmeter, watermeter;
– Verwarming d.m.v. cv-ketel (merk Nefit);
– Warmwatervoorziening d.m.v. close-in boiler (keuken)*;
– Airco-unit (Panasonic) t.b.v. winkelruimte*;
– Keukenblok verdieping met enkele rvs spoelbak, 3 onderkasten en 2 laden;
– Toilet verdieping, wit sanitair;
– Diverse vloerafwerkingen: pvc laminaatvloer* t.p.v. begane grond, linoleum* en plankenvloer t.p.v. verdieping;
– Diverse wandcontactdozen.

De met een * aangemerkte voorzieningen behoren standaard niet tot het gehuurde en worden door verhuurder om niet (kosteloos) ter beschikking gesteld aan de huurder. De kosten van onderhoud, reparatie, vernieuwing, vervanging e.d. zijn voor rekening van huurder.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
Per auto
De bereikbaarheid per auto is goed.
Via de westkant van de stad is het pand per auto als volgt bereikbaar: Burgemeester De Raadtsingel, Stationsweg, Johan de Wittstraat, of via de Laan der Verenigde Naties, Wilgenbos, Achterhakkers, Spuiboulevard, Johan de Wittstraat.
Via de oostkant van de stad is het pand per auto als volgt te bereiken: Merwedestraat, Oranjelaan, Noordendijk, Groenedijk, Hallincqlaan, Singel, Johan de Wittstraat.
Per OV
De bereikbaarheid per OV is goed mede door de aanwezigheid van een busstation aan de Johan de Wittstraat en NS station Dordrecht Centraal aan de Burgemeester De Raadtsingel.

PARKEREN
Betaald parkeren in de parkeervakken langs de openbare weg of in de nabijgelegen parkeergarages Drievriendenhof, Achterom, Veemarkt of Visstraat.

BESTEMMING
Vigerend bestemmingsplan: Historische Binnenstad. Het bestemmingsplan is door de raad vastgesteld op 22 februari 2011 en met ingang van 26 mei 2011 in werking getreden. Sinds 15 augustus 2012 is het bestemmingsplan onherroepelijk. Bestemming: ‘Centrum’. De begane grond is bestemd tot een detailhandelsfunctie. Ter plaatse is de gevellijn structuurbepalend. Informeer bij Zoomer Makelaardij voor de bestemmingsomschrijving en verdere regelgeving.

HUURPRIJS
€ 950,– excl. btw/ omzetbelasting per maand.

OMZETBELASTING/BTW
Het betreft hier met btw/omzetbelasting belaste verhuur.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten € 50,– excl. btw per maand.
Door of vanwege verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd:
– onderhoud dakgoot;
– onderhoud CV-ketel;
– dakonderhoud/-reiniging;
– klein dagelijks onderhoud ;
– administratiekosten ad 5% over de hierboven vermelde leveringen en diensten.

Bijkomende kosten
Huurder gerelateerde kosten/belastingen o.a. onroerende zaakbelasting gebruikersgedeelte, rioolrecht, watersysteemheffing, reclamebelasting binnenstad, glasverzekering en dergelijke zullen, voor zover huurder daar niet rechtstreeks voor aangeslagen wordt, door de verhuurder aan huurder worden doorberekend.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindex- cijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg.

VERLENGINGSTERMIJN
Nader overeen te komen en afhankelijk van huurtermijn.

OPZEGTERMIJN
Nader overeen te komen en afhankelijk van huurtermijn.

BETALINGEN
Huurprijs per maand vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSTELLING
Een waarborgsom/ bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

HUUROVEREENKOMST
Uitgangspunt is de standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7 290 BW, volgens het ROZ-model (2012).

AANVAARDING
In overleg/ per direct.

BIJZONDERHEDEN
• Elke huurder behoeft de goedkeuring van verhuurder;
• Voor gevelreclame (pand heeft de status van een Rijksmonument en ligt in een gebied dat is aangewezen tot beschermd stadsgezicht) of andere reclame uitingen dient huurder vooraf toestemming te verkrijgen van verhuurder en eventueel van de daartoe bevoegd gezag.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.
Alle genoemde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn indicatief.
De in het pand aanwezige installaties zijn niet getest op de functionaliteit er van.

  • Koop of huur

   Huur

  • Adres

   Bagijnhof 72

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 KE

  • Hoofdfunctie

   winkelruimte

  • Bouwvorm

   bestaande bouw

  • Totaal oppervlakte

   -

  • Parkeren

  • Aanvaarding

   in overleg

  • Bijzonderheden

   -

  Formulier bedrijfsobject

  Neem contact op met Zoomer Makelaardij.

  Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over dit bedrijfsobject (Bagijnhof 72 - Dordrecht)? Vul dan onderstaand formulier in.

  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over Bagijnhof 72 - Dordrecht.

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen. *
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
  * = verplicht veld

  Onze dienstenBedrijfsonroerendgoed

  Bij Zoomer Makelaardij kunt u terecht voor elk aspect van de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of taxatie van uw bedrijfsonroerendgoed. We hechten veel waarde aan een heldere communicatie en onderscheiden ons door visie, passie, doorzettingsvermogen en durf.